Гранитогрес – отличен избор за всеки дом

Всеки в даден момент се нуждае от промяна в своето жилище. Започва с търсене на предлагани продукти, които да задоволят всичките му изисквания и нужди. Проучването за качествени продукти обикновено е дълго и продължително, тъй като всеки иска да направи своя дом качествено обновен и красиво изглеждащ. Продуктите, които се предлагат на пазара са в изобилие, но дали са толкова качествени?!
От голямо значение за всеки дом е изборът на качествена настилка. Тя трябва да е здрава, стабилна, да създава усещане за комфорт и не на последно място да е красиво изглеждаща. Отлично решение за Вашия дом е изборът на модерен гранитогрес.
Той все повече и повече е предпочитан като подова настилка. По нищо не отстъпва на останалите продукти за облицоване на под. Има огромно разнообразие на пазара при изборът на гранитогрес. Предлага се в различни цветови гами, повърхности и размери.
Съвременният гранитогрес се изработва по специален начин, чрез високотехнологичен процес, за да се постигне хубава повърхност и красив дизайн. Смесват се различни еднородни материали, пясък и други компоненти. Готовата смес се изпича на 1200 градуса. По този начин се получава качествен продукт, който има здравина и твърдост. Важно нещо при гранитогреса е неговият вид. Предлагат се 4 основни повърхности – матирана, гланцирана, полирана и релефна. Всяка една повърхност има свой собствен почерк.
Матираният гранитогрес не се обработва допълнително и по този начин запазва свойствата придобити при изработката си. Повърхността му не притежава лъскавина и блясък. Не създава онова усещане за луксозност, но пък има по-голяма здравина и устойчивост.
Ако търсите изискана и луксозна визия за Вашия дом, то добър избор са гланцираният и полираният гранитогрес.  При тях има допълнителна обработка с абразивен материал и са полирани със специална машина. Гланцираният гранитогрес създава илюзията за огледална повърхност.
Изборът на подходящ гранитогрес е свързан с помещението, в което ще бъде поставен. Матираният гранитогрес е подходящ за помещения, в които има непрекъсната активност. Той е издръжлив при голямо натоварване. Леката му грапавина предпазва от нежелани инциденти причинени от подхлъзвания. Матираният гранитогрес със своите качества е подходящ за поставяне в бани, кухни, коридори или тераси. Гланцираният и полираният  гранитогрес е отличен избор за помещения, в които се държи на стилна и изтънчена визия. Гладката им повърхност създава усещане за изящество и елегантност във всяка стая. Благодарение на гладката си повърхност са лесни за почистване и не се задържат петна.
Здравината, твърдостта, устойчивостта от натоварвания, правят гранитогреса подходящ и за поставяне на обществени места. Съвременният гранитогрес запазва своята устойчивост от износване. При правилно поставяне и поддържане, гранитогресът може да бъде вечен.
Модерният гранитогрес може да бъде на пръв поглед трудно разпознаваем. Той наподобява различни видове повърхности като дърво, мрамор, камък или цимент. Той е изкуствено създаден материал. Различните видове имитации на повърхности могат да задоволят всеки вкус.
Ако желаете топла, уютна и светла атмосфера, добър избор е гранитогресът с имитация на дърво.
За любителите на класическата, изчистена визия подходящ избор е гранитогресът с имитация на каменна повърхност. Семплотата му ще Ви даде възможност да развихрите въображението си и да го съчетаете с останалия интериор.
Ако искате живот като в приказките, то изборът на мраморен гранитогрес, ще е подходящ за Вас. С огледалната си красива визия, домът Ви ще изглежда като истински палат.
Изборът е Ваш! Модерният гранитогрес е с достатъчно добри характеристики, за да задоволи всичките Ви капризи.