Гранитогрес – създаването на модерен и нестандартен интериор във Вашата баня

В последните години съвременният гранитогрес започна да набира все повече популярност като със своите дизайни ни помага да създадем така желаната баня. Благодарение на огромното разнообразие от модели, които ни дава новият гранитогрес, можем да пренесем мокрото помещение във всяка една епоха или нация. Съвременният гранитогрес е едно универсално решение, което ни предоставя сигурност и качество във всяко едно кътче от нашия дом. Той може да бъде поставен във всяко едно помещение, на пода или стената, както и в двора. Благодарение на страхотните си технически характеристики, гранитогресните плочки са изключително здрави, устойчиви на високи механични натоварвания и различни климатични услови. Може да кажем, че гранитогреса със своето огромно разнообразие от дизайни и много добри технически характеристики, заслужено придобива популярност. Съвременният гранитогрес е изкуствено създаден материал, но предлага страхотни имитации на различни естествени повърхности като дърво, мрамор, камък, седеф и много други. В тази статия, ще Ви разкажем как може да създадете уникален интериор в мокрото помещение с помощта на гранитогрес с имитация на дърво и/или мрамор. С настъпването на сезонът на ремонтите и летния климат през него, сме по-авантюристично настроени, което прави идеите ни за обзавеждане малко по-нестандартни и разчупени.Тук идва и модерният гранитогрес с имитация на естествена дървесна повърхност. Той може да се комбинира и с други видове модели, допълващи цялостното му излъчване. Може да комбинирате няколко различни нюанса дървесен гранитогрес, може да го съчетаете с плочки с изчистен дизайн или такива с различни орнаменти. За създаването на още по-голям ефект, може да комбинирате дървесния гранитогрес с някакъв вид зелени елементи като мъх или цветя. Невероятното съчетание и контраст, който се получава между кафявите и зелените нюанси ще превърне банята Ви в истински оазис, където може да се отдадете на пълно спокойствие и релакс. Ако искате визията на помещението да изглежда още по-натурална, то може да наблегнете и върху другите елементи като аксесоарите или мивката, избирайки дизайн наподобяващ камък или друг вид естествена повърхност. В другата крайност са любителите на модерната, стилна и изискана визия. Тук на помощ идва съвременният гранитогрес с имитация на мрамор. Както при дървесния гранитогрес, така и тук имаме богата гама от различни цветови нюанси, с които успешно да вдъхнем луксът, който искаме. Гранитогресът тип мрамор, предлага модели както в светли така и в тъмни тонове. Ако банята е малка, Ви съветваме да използвате повече гранитогрес в светли тонове, тъй като те ще отворят помещението, вдъхвайки му визуална илюзия за повече пространство и светлина. Може да комбинирате различни нюанси мрамор, за да разграничавате различните отделения в мокрото помещение, може да създавате ефект омбре или да ги съчетаете с модели с други дизайни.
Ако не може да решите дали искате луксозна или по-натурална визия за своята баня, то тогава комбинирайте дървото с мрамора. Едни от най-невероятните интериорни решения са създадени от комбинацията на тези две повърхности.
Както вече споменахме модерният гранитогрес е едно универсално решение, с което може да преобразим както целия си дом и двор, така и най-различни обществени помещения. Ако се колебаете какво да изберете, то гранитогресът е Вашето решение. Ние от Баня Стил можем да Ви предложим огромно разнообразие от гранитогрес, с който да преобразите своята баня, превръщайки я в едно уникално и неповторимо място.