Гранитогрес – създайте дома на Вашите мечти

Когато обзавеждаме новия си дом или просто имаме възможност да реновираме стария, искаме да създадем нещо ново и нестандартно, което да показва истинската ни същност. В това отношение, подовата настилка играе определяща роля за създаването на желаната атмосфера както в помещението, така и в дома като цяло.
В тази статия ще Ви запознаем с един универсален материал, с който можете да облицовате не само пода но и стените, материал предлагащ нужното разнообразие от дизайни, с които да пресъздадете личните си възгледи и разбирания за живота. Този така практичен и универсален материал за облицовка е гранитогреса. Съвременният гранитогрес се изработва чрез високотехнологичен процес, благодарение на който се радва на изключително добри технически характеристики, позволяващи поставянето му както в дома, така и в обществени помещения.
  Богатото разнообразие от дизайни при модерния гранитогрес, може да задоволи нуждите дори на най-претенциозния вкус. В това отношение нека започнем с любителите на природата и тези които се стараят да са „EKO“. Хората, които са любители на природата много често се опитват по различни начини да я пренесат в собствения си дом. За тази цел, новите модели гранитогрес с имитация на дърво са идеалното решение за това. С дървесния гранитогрес, може да се наслаждавате на красотата и изяществото на естествената дървесна повърхност. Повечето модели гранитогрес от този тип, успяват много добре да пресъздадат освен предимствата, така и недостатъците във визията на естествената дървесина, успявайки да ги превърнат в неин плюс, който придава на плочките уникален и неповторим елемент.
Въпреки натуралната си визия, съвременния гранитогрес тип дърво, предлага различни и нестандартни за дърво нюанси, които ще добавят освен търсения естествен ефект, така и модерна и стилна нотка към цялостния дизайн в помещението. 
Искате да се наслаждавате на красотата на естественото дърво, но въпреки това търсите и малко по-разчупен и нестандартен елемент? Какво би било по-добро от гранитогрес с дървесна имитация в нестандартни сиви нюанси, които не се срещат в естествената природа.
   От друга страна са хората, които търсят изтънченост и лукс, с които да превърнат дома си в едно модерно и изискано място, което крещи - АЗ СЪМ ЗВЕЗДА! Предлагаме да се възползват от елегантната визия на гранитогреса с имитация на мрамор. В повечето случаи, съвременния гранитогрес с мраморен ефект се предлага в светли нюанси, обагрени с множество по-тъмни бразди, които всъщност спомагат за създаването на този неповторим и стилен дизайн. Разбира се съществуват модели, които са представени в тъмни тонове, обагрени със светли ивици. Тези модели гранитогрес внасят строго и делово усещане, което до някаква степен ги прави изключително подходящи за облицовка на офиси и други бизнес сгради.
  За непретенциозния вкус и хората, които предпочитат по-изчистен и семпъл дизайн, можем да предложим елегантната и красива визия на естествената каменна повърхност. Без значение какъв тип стил сте предвидили за останалите елементи от интериора, то този вид гранитогрес може лесно и безпроблемно да се съчетае с тях. Модерния гранитогрес имитиращ каменна повърхност, ще Ви позволи да се наслаждавате на простичък, но в същото време стилен дизайн, който ще внася елемент на чистота и непринуденост.
  Съвременния гранитогрес ни позволява да се наслаждаваме на изключително голямо разнообразие от различни дизайни, нюанси и характеристики, които просто не можем да опишем само в една статия.
  Ако търсите място, което да предлага богат избор на гранитогрес и достъпни цени то това е Баня Стил! При нас може да намерите огромно разнообразие гранитогреси с различни модели, дизайни и размери, изработени от международно утвърдили се фирми, които гарантират със своето качество на изработка и сигурност.