Дизайн, стил и функционалност при смесителите за баня Finoris – Hansgrohe


|

Смесителите за баня са едни от основните елементи на всяка една баня. Именно батериите определят стила на Вашата баня при обзавеждането ѝ, затова ние Ви предлагаме голямо разнообразие от модели, които ще бъдат чудесен избор за помещението, като ще отговарят напълно на Вашите условия и нужди.
С всяка година смесителите за баня стават все по-различни като дизайн. Предимно се прилагат под огледалото в банята и не се изисква да бъдат големи или да се въртят.
Факторите, на които трябва да се обърне внимание при избора ни на смесители са: монтаж, материал, функционалност, визия и надеждност.
В момента едни от най-търсените и предлаганите смесители за баня са серия Finoris, който са произведени от доказалата се на пазара фирма Hansgrohe.
Hansgrohe разкрива иновативни решения за бани, които съчетават функционалност, изключителен дизайн и трайно качество.
Ежедневието на всяка една баня е различно. Умивалникът се превръща в център на ежедневните дейности и е хубаво смесителната батерия да може да се справи с всичко. За тази цел новата гама смесители на Hansgrohe със своята колекция Finors предлагат различни функции за всекидневните Ви задължения.
Смесителните притежават няколко вида технологии, които ще направят използването им лесно и приятно.
Душовете и батериите, които са оборудвани с функцията EcoSmart, използват до 60% по-малко вода в сравнение с останалите. Това намаляване на потреблението на вода означава, че ще има по-малко използване на енергия и по-ниски разходи. Други предимства, които притежава тази технологията са:
Изисква се само 5 литра вода на минута;
По-ниски емисии на въглероден диоксид поради намалената консумация на енергия;
Постоянен поток дори при различно налягане на водата;
Опазване на околната среда и Вашия бюджет.
Технологията AirPower обогатява водата с въздух, така че всяка капчица се усеща по-лека и мека върху кожата, създавайки страхотен ефект. Това не само гарантира по-голямо удоволствие от вземането на душ, но също така Ви позволява да намалите консумацията на вода. Много умивалници са оборудвани със смесители притежаващи AirPower. Комфортът и ефективността на водата се забелязват само с поглед към чучура на батерията. Функцията работи тихо и надеждно, намалявайки досадното пръскане. Благодарение на нея ще се насладите на водата в най-добрата и красива форма.
Следващата функция, която ще допринесе за Вашето удоволствие е технологията ComfortZone.
Тези модели са иновативни с по-сложна функционалност и изключителен дизайн. Смесителите, които разполагат с тази функция притежават повече място за движение, както и моделите, които са без дръжка на лоста създават още по-голям работен радиус, максимална използваемост и по-малко пръскане.
Последната технология е CoolStart. При тези смесители, когато дръжката е в средно положение започва да тече само студена вода. Така, че тръбите Ви не се пълнят с ненужно гореща вода.
Топлата вода тече само когато наистина имате нужда от нея, като преместите лоста наляво и си настройте температурата.  
Смесителите за баня серия Finoris са представени в няколко цвята: хром, бял мат и черен мат.
Хромираните модели притежават покритие, което ги предпазва от натрупването на варовикови частици и петна, като ще запазят външния си вид за дълъг период от време.
Батериите в черен цвят ще внесат за класа и стил във Вашето мокро помещение, а белите модели създават усещане за елегантност и свежест.
Всички тези различни удобства и възможности ще допринесат да пълно удоволствие и наслада от използването на Вашата баня.

Популярни тагове

{news_tags}