Душ кабини за всяка баня

Ще Ви дадем няколко практически съвета как да освежите Вашето мокро помещение.
Прекрасен начин да промените банята е като монтирате от съвременните душ кабини. Ако разгледате нашия сайт, ще намерите голямо разнообразие от модели, които ще задоволят всичките Ви нужди.
Нека Ви запознаем с видовете душ кабини.
Нуждата от душ кабина е породена от спестяване на място и предпазване на банята от мокрене. Едни от най-популярните модели са овалните, квадратните и правоъгълните душ кабини. При избора на кабина е добре да се уверите, че размерите пасват на мястото, с което разполагате.  При квадратните и овалните кабини добър размер е 90х90 см, докато при правоъгълните - 80х100 см. Добра алтернатива е поставянето на параван. Това е лесно за изпълнение и ще придаде изискан вид на мокрото Ви помещение.
Ако пък искате да бъдете оригинални и различни, то Ви предлагаме изработване на душ кабини по поръчка. Предимството на тези кабини е, че се изработват изцяло по Ваши изисквания. Те са подходящи както за малки, така и за големи мокри помещения.
Детайли при стъклото на кабините
Изборът на правилно стъкло не е за пренебрегване. Предлагаме Ви прозрачно стъкло, което визуално ще придаде усещане за повече простор в банята. Друг вариант е душ кабина с матирано стъкло, по този начин пространството зад стъклото остава скрито. Душ кабините и парваните се изработват от закалено стъкло с дебелина минимум 6 мм.
Правилен монтаж
Монтирането на душ кабина трябва да се осъществи само от професионалист. Трябва да се уверите, че стените, на които ще се монтира кабината са прави. Всяка душ кабина се състои от стационарни и подвижни части като плъзгащи или отваряеми врати. За постигането на пълно удобство, Ви препоръчване плъзгащи се врати.
Избор на поддушово корито или праг
Душ кабините се монтират върху поддушово корито или поддушов профил. На пазара се предлагат свръхплоски корита от акрил, порцелан или от композитен материал. При монтаж е препоръчително да се предвиди инсталирането на сифона и отвеждането на водата в канала.  Ако пък желаете Вашата душ кабина да е без корито, то трябва да се постави праг. Той може да бъде полиуретанов или от композитен материал - граниксит, полимермрамор. 
За лесно оттичане на водата към сифона е добре прагът Ви да се вгради в подовите плочки. Баня Стил предлага богато разнообразие от сифони.
Създаване на СПА в дома Ви
За постигането на СПА във Вашето мокро помещение е хубаво да разполагате с по-голямо душ пространство. Добра идея са таванните душове, хидромасажни дюзи, вградени в стената многофункционални душове и душ системи. За любителите на добрата музика, можете да вградите и водоустойчиви тонколони.
За да получите визуална представа как ще изглежда новата Ви баня, ние от Баня Стил предлагаме 3D проект.
В нашите магазини ще откриете всичко за Вашето мокро помещение. От плочки за баня, санитарен фаянс, мебели, смесители, душ кабини и аксесоари за баня. Заложете на отлично качество, добро обслужване и стилен дизайн. Позволете на мечтите Ви да станат реалност.