Душ кабини и паравани по индивидуална поръчка - какво трябва да знаем за тях?


|

В съвременния свят, където технологичният напредък и дизайн се сливат в идеална хармония, поръчковите душ кабини и паравани са станали незаменима част от модерния начин на живот. Те играят важна роля в ефективното използване на ограниченото пространство в банята.
Ние от Баня Стил предлагаме изработване на душ кабини и паравани по поръчка изцяло по предпочитание на клиента относно размер, цвят и дебелина на стъклото, различни видове дръжки и обкови, изцяло съобразени с Вашите потребности и желания.
Този персонализиран подход прави всяка кабина или параван уникален и идеален за Вашата баня.
В тази статия ще Ви разкажем за типовете кабини и паравани, които Баня Стил предлага и ще изработи спрямо Вашите нужди.
Първата врата, която ще Ви представим е тип “хармоника”.
Те се отличават с изключително компактен и удобен дизайн. Техният главен актив се крив във възможността да се сгъват, което ги прави чудесен избор за по-малки бани, където всяко кътче от пространството е от значение.
Инсталирането на душ кабина или параван тип “хармоника” е бързо и лесно, което я прави чудесен избор и за ремонтни проекти. Механизмът за отваряне и затваряне са разработени така, че да осигуряват плавно движение и дълготрайна устойчивост. Освен това се характеризират с лесна поддръжка и почистване, което гарантира дълготрайността на продукта и запазва неговия блясък. Независимо дали решите да ги използвате в малка или голяма баня, те ще добавят елегантност и комфорт към Вашия дневен и вечерен ритуал.
Следващите кабини и паравани са с вратичка тип “плъзгане“ .
Тези модели се отличават с 8 мм дебелина на стъклото, алуминиев профил и ролки, които са позиционирани отгоре, което прави плъзгането им изключително плавно и леко без никакъв шум или тракане.
Тяхната главна роля е в това, че позволяват да се използва пространството по ефективен начин. Отличават се ѝ със способността си да задържат топлината и влагата в душовото пространство. В заключение, душ кабините и параваните с врата тип плъзгане представляват съвременно и практично решение за банята. Те съчетават в себе си ефективност, стил и удобство, което ги прави идеален избор за всеки, който желае да създаде стилно и функционално пространство за релаксация и грижа за себе си в дома си.
Последният вариант, които ще Ви предложим е душ кабина или параван с отваряема врата, която е изработена от статично стъкло, което е подпряно от метален фиксатор.
Този фиксатор обира вибрациите и не трябва да има никакви проблеми при евентуален сблъсък със стъклото.
Независимо дали избирате стъкло с текстура, мат или полирано, алуминиеви или неръждаеми стоманени рамки, черен или хромиран обков винаги има възможност за персонализация, която да допринесе за естетиката на банята Ви.
Предлагаме и стъкла с Shower Guard покритие.
Тези вид модели се изработват от въглерод със структура, наподобяваща диаманта, превръщайки покритието в неделима част от стъклото и предотвратява появата на корозия, това значи, че при почистването им ще се полагат минимални усилия.
Специалното защитно покритие е перманентно, не може да бъде отмито и предпазва стъклото от надраскване, влага, сапун, препарати и други.
Магазини БАНЯ СТИЛ Ви предлагат 15% отстъпка на всички душ кабини и паравани по поръчка.

Популярни тагове

{news_tags}