Икономична топла вода в дома по всяко време без ТЕЦ - възможно ли е?


|

Каква би била банята без топла вода? Трудно е да се каже, но със сигурност не би била и баня! Затова днес ще си поговорим за един бранд, който може и да не е открил топлата вода, но определено има огромен принос в икономията на енергия и водни ресурси в съчетание с устойчивост и социален ангажимент към околната среда.
Представяме Ви CLAGE - електронни проточни бойлери, 100% Made in Germany! Това е бранд, добре познат на пазара, за който няма нужда да се коментира много, тъй като марката сама говори. Но ние бихме искали да Ви запознаем малко по-отблизо. CLAGE са немски лидер на пазара за инстантни отоплители на вода с над 70 години опит. А от тази година те са и в престижната класация топ 100 най-иновативни компании, наред с имена като Епъл, Тесла, Амазон, Кока-кола и още много други.
Бойлерите  CLAGE са енергоспестяващи, мощни, хигиенични, естетични, компактни, безопасни, ефективни и защитени от водни пръски. Независими проучвания доказват, че проточните бойлери, произведени от безспорни професионалисти като CLAGE, са с 30% по-икономични от обемните бойлери с цистерна. Това е така, защото загряват водата до желаната температура в момента, в който вдигнете ръкохватката на смесителя. Това е и момента, когато имате нужда от нея – без излишно чакане за подгряване, без енергийни загуби, в неограничено количество – бързо, лесно, ефикасно. Освен всичко това и сметката за тока ще е много по-ниска! Когато не използвате топла вода, бойлерите не изразходват електроенергия.
Заради малкия си размер и компактна форма, често задаван въпрос е „Тези бойлери подходящи ли са за къпане, ще бъде ли достатъчна топлата вода?“ Бойлерите CLAGE са идеалният заместител на обемните бойлери – в това може да бъдете сигурни. Може да ги скриете в шкаф или дори да ги монтирате в ъгъла на помещението. Подходящи са също и за монтаж зад вратата. Естетичната им и елегантна визия обаче позволява да бъдат монтирани на централно място в банята. Благодарение на електронния дисплей в предната част, задаването на желаната температура е изключително бързо и лесно.
Бойлерите CLAGE могат да работят в икономичен режим или на пълен капацитет. Електронният панел в корпуса е защитен от водни пръски и токови повреди.
В Баня стил можете да откриете както монофазни бойлери, подходящи за всяко едно домакинство, така и трифазни, които захранват няколко точки едновременно.
Трябва Ви бойлер за кухнята? Имате нужда от бойлер за ежедневния душ или може би търсите такъв за вилата? За пролетта, лятото, есента или зимата? Трябва Ви нещо надеждно, здраво и качествено? Накратко нещо, което ще върши работа. Това означава, че имате нужда от CLAGE!

Популярни тагове

{news_tags}