Италианските мебели за баня


|

Обзавеждането на банята и като цяло нейният ремонт е дългосрочна инвестиция, към която трябва да подходим с огромно внимание. Не всяка година решаваме да освежим банята си и ето защо е важно да заложим на висококачествени продукти. Италианските мебели за баня отличават се с уникален подход към дизайна. Те са не само функционални, но и отличаващи се с неповторима естетика и стил. Цветовете и текстурите са подбрани така, че да създадат хармония и роскош в банята.
Сега сигурно ще кажете, че дизайнът не е най-важното нещо за един шкаф за баня, но дизайнерското съсловие няма да се съгласи с Вас. Да, несъмнено една мебел и още повече мебел за баня, трябва да бъде максимално удобна и практична на първо място – нещо, което също е на лице при италианските мебели, - но отдавна е доказано, че цветовете и геометричните форми оказват силно въздействие върху нашите възприятия и цялостното ни усещане, ето защо дизайнът също не е за подценяване, а по-добър от италианския стил няма да намерите.
Нека започнем с това какво всъщност представляват мебелите за баня – обикновено става дума за шкаф под мивката, който е основната мебел, след него можем да добавим и огледален шкаф над мивката или да заложим  само на огледало и, в случай че имате достатъчно място – шкаф колона. Важно е винаги да търсим баланса между размерите на шкафовете и тези на помещението, за да не претрупаме пространството.
За щастие, италианските производители Ви дават свобода и възможност да моделирате мебелите по Ваш вкус, според нуждите и желанията си. Повечето италиански шкафове за баня се предлагат в множество варианти – към шкафът може да се добавят врати, чекмеджета, плотове и отворени пространства, размерите могат да варират в доста широки граници, има разнообразие от мивки и цветове. Един и същи шкаф може да се пригоди за всяко мокро помещение.
Когато става дума за луксозни мебели, в Баня Стил работим основно с италиански производители, защото, знаете в дизайна и пиците италианците нямат равни. Европейските производители, в това число и Италия, работят само и изключително с дърво и дървесни плоскости, а не с PVC. Италианските мебели се изработват от висококачествен MDF, който е устойчив на влага и пара, но не и на пряк досег с вода, ето защо е добре да защитите своя шкаф с параван или душ кабина.
Всичко в едно – това предлага идеалният шкаф за баня. Практичен, ергономичен и с достатъчно широчина, той може да побере всяко нещо – от дамската чанта и хавлията до козметика и детското камионче. А защо детското камионче? Нека оставим този въпрос на въображението. Важното е, че има място за всичко и всеки, и същевременно изглежда безупречно.
Като за финал се радваме , че споделихте нас този момент, посветен на италианската елегантност в мебелите за баня. Вярваме, че изборът на обзавеждане за Вашият интериор ще добави не само функционалност, но и изключителен разкош към Вашия дом. Екипът на Баня Стил е винаги на разположение за консултация при възникнали въпроси. С надеждата, че нашата статия е била полезна и вдъхновяваща, Ви благодарим за вниманието! До нови срещи!

Популярни тагове

{news_tags}