Модерните смесители за баня – стил и класа

В животът на всеки от нас поне веднъж се е налагало да се сблъсква с ремонтни дейности. При едни се случва по собствено желание, решени да освежат своето местенце. Докато при други, това е належащо, техният дом има нуждата да бъде обновен. Независимо от причините, всеки от нас се радва на красив, компактен и качествено ремонтиран дом. Всяко кътче от жилището ни е специално и трябва да получи нужното внимание. Всекидневната се нуждае от красиви стени и под, които да привличат всеки стъпил в стаята. Кухнята има нужда от прекрасно изработени кухненски мебели, която да вдъхва уют и комфорт. В спалнята, от важно значение са удобното легло и осветлението, които трябва да спомогнат за постигането на нужния релакс. И не на последно място, това е банята. Мястото, в което всеки от нас остава сам с мислите си. Отпуска се и забравя за всички ежедневни проблеми. За създаването на прекрасно мокро помещение са нужни качествени плочки,  добър санитарен фаянс, красиви мебели и не на последно място функционални смесители за баня, без които помещението не може.
Нека Ви запознаем с модерните смесители за баня. Съвременните смесители за баня  се изработват от издръжливи материали като неръждаема стомана и месинг. Едни от най-използваните покрития при тях са никел, месинг, бронз и хромът. Все повече хора предпочитат хромираното покритие при смесителите, защото не позволява образуването на замърсявания и петна. Също така почистването става бързо и лесно. Друго важно нещо при изборът на смесители за баня, това е затварящият механизъм. Има два вида механизми – керамичен и каучуков. При каучуковият – водният приток се спира с каучукови уплътнения. При керамичния – спирането и пускането на водата се случва с помощта на две приплъзващи се керамични пластини една в друга. Той е предпочитаният механизъм, тъй като дава по-голяма гаранция срещу нежелани течове.
Новите смесители за баня предлагат богато разнообразие от дизайни, които ще внесат усещане за стил и елегантност във всяка баня. Елементът, който се променя при смесителите, това е ръкохватката. При старите модели се наблюдават две ръкохватки, докато при по-новите смесители за баня – ръкохватката е една. Едноръкохватковият позволява с едно движение да се регулира температурата и силата на струята на водата. Съвременните смесители за баня са с подобрения както в изработката, покритието, дизайнът, така и при функциите, които предлагат.
Новите функции предлагат по-голяма безопасност и допълнително пестене на вода и енергия.  Технологията ColdStart гарантира, че при първоначалното пускане, ще потече студена вода, която ще Ви предпази от нежелани инциденти свързани с изгаряния. Друга технология е ColdBody, която държи тялото на смесителя винаги студено. Също така има и механизъм за намаляване разходът на вода и енергия, без да променя качеството.  Модерните смесители за баня са прекрасно решение за всяка баня. Разнообразието от дизайни е голямо и ще задоволи и най-капризният вкус. Предлагат се смесители с ретро визия, които са отличен избор за постигането на една винтидж баня. Има и такива, които с разчупеният си дизайн ще те пренесат в един нов свят.
Превърнете дома си в изискано и прекрасно място, като изберете правилните смесители за баня. Заложете на високо качество и модерна визия. Всеки дом заслужава нужното време и внимание. Отдайте му се и ще се почувствате удовлетворение от себе си.