Модерното излъчване на златните смесители за баня


|

Когато настъпи време да направите последните щрихи по обновяването на вашата баня, възможностите могат да бъдат безкрайни. В този момент дори цветът на смесителите може да са окаже предизвикателство. Ето защо съществуват дизайни, които биха намерили своето място във всеки интериор. Златото е класика, която никога няма да излезе от мода. Това е и причината точно златните смесители да са една от най – популярните тенденции днес. Въпреки че хромраните и черните модели са на водещи позиции на пазара от години, то сега със сигурност са предизвикани от златото. То добавя нотка финес, съчетана с антично и аристократично усещане. Популярността на тези модели расте толкова бързо, че те мигновено се превърнаха в част от продуктовите каталози на повечето производители. Голяма част от дизайнерските бани също притежават този нежен акцент, което показва, че тази тенденция няма да изчезне скоро. Независимо от стила на банята Ви, златните смесители могат безпроблемно да се адаптират и дори да подобрят вида й, придавайки изтънченост. Съчетават се прекрасно с естествени повърхности като мрамор, дърво или камък.
Винаги можете да добавите елегантен елемент или нотка на изящество, като бъдете смели и изберете златно. Не е необходимо да наемате интериорен дизайнер, за да придадете разкош на мокрото си помещение. Тези модели смесителни батерии са чудесен начин да освежите и модернизирате банята си, без да я ремонтирате напълно. Колкото и малък детайл да изглежда един смесител за баня, той несъмнено допринася много за излъчването на пространството.
Смесителите за баня в цвят злато обикновено притежават PVD покритие, което гарантира повече издръжливост и устойчивост на надраскване, както и не позволява задържане на петна или пръстови отпечатъци. Редовната поддръжка ще запази безупречната им визия за максимално дълго време.
Правилната грижа и почистване се осъществяват по изключително лесен начин. Избягвайте употребата на химикали и абразивни препарати при почистването на вашите смесители. Вместо това използвайте микрофибърна кърпа и сапунена вода, които няма да навредят на продукта.
Предлагат се абсолютно всякакви видове смесители за баня в златен цвят. Започвайки от винтидж модели с две ръкохватки и стигайки чак до модерните комплекти за вграждане.
Въпреки че златният смесител за баня предлага голям набор от предимства, той също притежава няколко недостатъка. Първото и може би най – очевидно е, че неговата цена е малко по – висока от тази на идентични продукти представени в други цветове. В сравнение с дотук споменатите предимства обаче, тази ценова разлика изглежда разумна и приемлива.
Някои хора са склонни да прекаляват с използването на един и същ цвят в интериора си, което може да се окаже проблем при златният цвят. Все пак смесителите с това покритие са предназначени само са стилен щрих в банята.
На какъвто и цвят смесител за баня да заложите, не забравяйте, че е добре да се обърнете към професионалист за монтирането му.
Всяко мокро помещение заслужава модерна и луксозна визия. Важно е разбира се, тя да е подкрепена и с отлична функционалност при всеки един елемент. Ние от Баня Стил сме насреща, за да Ви предложим внимателно подбрани решения, които да отговарят на нуждите Ви.

Популярни тагове

{news_tags}