Придайте стил, характер и собствена душа на интериора в дома Ви с модерен гранитогрес!

Ремонтни дейности, кой не се е сблъсквал с тях?! Поне веднъж в живота Ви се е налагало да прибегнете до тях. Някои от нас обожават да променят интериора в жилището си, правят си проекти и с нетърпение чакат моментът на реализацията им. Едни се допитват до специалисти, за да са сигурни в крайния резултат. Други пък избират да заложат на собствените си способности, енергия и желание. В крайна сметка важното е всичко да завърши успешно, както сме го искали.
Всяко място в нашия дом си има своя характер, който допълнително можем да подчертаем. Начинът на обзавеждане изразява нас самите. Домът е като визитна картичка, която представя вкуса ни. Всяко едно от помещенията в едно жилище си има своя чар и позволява разтворим въображението си. Кухнята е мястото, в което приготвяме с любов топла и вкусна храна. Събираме своето семейство с повод или без. Тя се нуждае от уют, комфорт и практичност. Всекидневната е, може би, най-използваната стая от цялото жилище. От сутрин до вечер човек прекарва време в нея. Почива си на удобния диван, гледайки интересно предаване или филм, хапвайки топли пуканки. Казват, че спалнята е мястото, в което човек може да се уедини. Не можем да го твърдим със сигурност. Банята по нищо не отстъпва на това.
От изключително важно значение за всяка стая, това е подът. Той трябва да е здрав, стабилен и устойчив на натоварвания. Модерният гранитогрес е една от най-предпочитаните облицовки за под. Той притежава отлични характеристики и по нищо не отстъпва на другите облицовки за под. Разнообразието на гранитогрес е богато. Модерният гранитогрес е изключително здрав материал. Изработването му става чрез високотехнологичен процес, който се състои от няколко етапа.
Първият е да създадем подходяща смес, която се състои от глина и различни еднородни материали. Забърквайки сместа се прибавят различни съставки, които определят дизайна и цвета на крайния продукт. Вторият етап е пресоването. Готовата смес се пресова при високо налягане, което гарантира здравината и устойчивостта на създадения гранитогрес. Третият етап  е изпичането, което се случва при специални условия и температура над 1200 градуса. Последният етап е създаването на повърхността.
Модерният гранитогрес разполага с четири вида повърхности – гланциран, полиран, релефен и матиран. Ако желаете да създадете стилна и луксозна атмосфера в дома Ви, то подходящ избор са полираният и гланцираният гранитогрес. Повърхността им се получава след допълнително полиране на плочките до получаване на нужния ефект. Гланцираният гранитогрес създава илюзията за стъклена повърхност върху плочките.
Матираният гранитогрес запазва своите свойства, които е получил при изработването си и не се подлага на допълнителна обработка. Матираният завършек на плочките създава грапавина, която предпазва от нежелани подхлъзвания. Той е добър избор за полагане на места с директен достъп до вода като бани, кухни, дворове и други. Дизайнът на този гранитогрес ще внесе усещане за висока класа и стил в помещението.
Гранитогресът се отличава с богато разнообразие от различни дизайни. Предлагат се имитации на естествени повърхности като камък, дърво, мрамор и други. Мраморният завършек ще създаде пленителна и шикозна атмосфера във Вашия дом. Плочките с дървесен ефект ще внесат усещане за уют и комфорт в помещението. За любителите на класическият стил, то семплият дизайн на гранитогреса с имитация на камък е прекрасен избор. Модерният гранитогрес позволява да превърнете дома Ви в произведение на изкуството. Реализирайте мечтите си, залагайки на отлично качество и красив дизайн.