Разнообразието от съвременните душ кабини на пазара


|

Душ кабините са сред най – брилянтните попълнения в модерният интериорен дизайн. С тяхна помощ можете ясно да направите разделение в банята си, което да изглежда естетически добре и в същото време да е функционално. Правилният подбор на материали, вид и размер ще Ви донесе дългосрочно удобство и комфорт. Предлагат се модели с всякакви размери и конфигурации сред които да откриете подходящият.
За да изберете най – практичната за Вас кабина е необходимо да изготвите схема на водопроводните инсталации в банята си. Вземете под внимание и начинът на отваряне на вратите и дали те няма да затруднят използването на някое от останалите елементи в помещението.
Стандартните душ кабини могат да Ви предоставят базови удобства, опазвайки останалата част от банята суха. Добре е да обърнете внимание на уплътнението, за да може водата да не излиза извън него.
Ъгловите душ кабини са проектирани да не заемат голямо пространство, като по този начин правят мокрото помещение по – просторно и освежено. Тук кабината е прикрепена към ъгъл, който служи за частично заграждение, затова трябва задължително да е покрит с плочки. Без съмнение този вариант е най – подходящото решение за притежателите на по – малки бани.
Душ кабините със затворен дизайн предпазват банята от кондензаът на въздуха, който се получава при вземане на душ. По този начин мебелите, както и всичко останало е напълно защитено от високата влажност и запазват първоначалната си визия. Тези модели могат да бъдат оборудвани с най – разнообразни устройства и допълнения като цветни светлини, радио, wi-fi, телефон и т.н.
Ако притежавате голяма баня, може да се възползвате от удобството на комбинираните кабини. Съчетанието на душ кабина и вана е наистина практично и подходящо компромисно решение за семейства, чудещи се между това дали да изберат вана или душ.
Може би най – желаният вариант е този за хидромасажна душ кабина. През последните години, тези модели са сред едни от най – предпочитаните. Предлагат се с различен брой дюзи и джетове. Изберете техният брой според личните си предпочитания. Те позволяват да се насладите изцяло на релакса и удоволствието от това да прекарате време в банята.
Почитателите на парната баня със сигурност ще харесат и парните душ кабини. Парата се произвежда от генератор и влиза през специален отвор. Влажността на въздухът може да достигне до 100%, а температурата до 45 градуса. След използване ще сте заредени с нови сили, организмът Ви ще е детоксикиран и ще изглеждате по - отпочинали и свежи. Не превишавайте времето от 20 минути за здравословен престой в кабината.
За да запазите безупречната визия на Вашата душ кабина, след използване, забърсвайте с мека кърпа капките вода от повърхността й. Не е препоръчително да прибягвате до препарати с абразивно действие, тъй като се създава опасност от повреда.
Качеството на душ кабината няма да е от значение, ако не е монтирана по правилен начин. Ето защо Ви съветваме винаги да поверявате монтажните дейности на професионални майстори.
Надяваме се тази статия да е била от полза при избора на подходящата душ кабина за Вашето мокро помещение. В Баня Стил може да откриете огромна гама от душ кабини в различни стилове и размери, които да удовлетворят всяко желание.

Популярни тагове

{news_tags}