Смесители за баня – лидерите на пазара


|

Всяка една баня, независимо от големината и пространството, което заема в един дом се нуждае от редица компоненти при нейното обзавеждане или основен ремонт. Покупката на смесител за баня е една от основните и финални щрихи допълващи цялостният интериор на мокрото помещение. Смесителят за баня е онази част от обзавеждането, която ни осигурява желаната температура на водата и силата на водната струя. Продуктовата гама в тази категория е толкова голяма и разнообразна, че ще задоволи напълно и най-капризните и взискателни клиенти. В тази статия ще разгледаме и някои от световно известните компании предлагащи смесители за баня , които отдавна са се утвърдили на пазара и ценят името си и качеството на продуктите, които предлагат.
Grohe – компанията е основана през 1936 г. Немската марка е представена в над 15 държави. Добре позната и световен лидер на пазара, Grohe e специализирана в производството на водопроводно оборудване. Продуктите на марката се характеризират с висококачествена изработка, стилен дизайн, широка гама и комбинация от надеждност и прецизност. Различните серии предлагат огромно разнообразие от форми и размери – от най-заобления и минималистичен модел, до такъв с геометрични линии и цилиндрични форми. В класацията за смесители за баня при производителите, моделите на Grohe уверено заемат първото място. Компанията залага и на няколко собствени технологии за максимално качество и комфорт при работата със смесителите. GROHE EcoJoy – е технология гарантираща както точността на регулиране на температурата и налягането, така и плавното движение на лоста. GROHE StarLight – гарантира максимална надеждност при покритието на хромираните продукти, както и лъскавите, матови и цветни модели. GROHE EcoJoy – технология, която е толкова икономична,че намалява консумираната на вода до 50 %. Продуктите от Grohe се използват за монтаж в жилищни и търговски помещения. Компанията използва иновативно оборудване, постоянно подобрява качеството и разширява продуктовата си гама. Несъмнено предпочитана при избора на смесители за баня от голям брои потребители.
Roca – компанията е основана през 19017 г. Испанската марка използва висококачествени екологични материали при изработката на продуктите, които предлага, отговарящи на европейските стандарти. Смесителите за баня се характеризират с ефективността при консумацията на вода. Дизайнът на смесителите за баня Roca позволява да се впишат както в класическия, таки и в модерния интериор на всяка баня. Компанията залага на сигурност, иновативен и модерен дизайн и максимална надеждност на продуктите.
Teka – европейската марка е на пазара повече от 50 години. Компанията също залага на познатите критерии за качество, функционалност, стил и дизайн, както и ефективност. При смесителите за баня Teka, набляга не само на стандартните форми хромирани и матирани смесители. Цветните кранове на марката подчертават уникалната високотехнологична или минималистична атмосфера на банята. Компанията непрекъснато разширява продуктовата си гама с нови модели, изработени от качествени материали в разпознаваем стил.
Ideal Standard – компанията представя своите продукти в Европа и Америка, като ги разработва и усъвършенства  в продължение на 100 години. Разширява асортимента си и е сред десетте признати лидери в производството на смесители. Дизайнерските модели смесители за банята позволяват да се подчертае индивидуален и уникален стил на банята. Широка гама от смесители за баня представени от най-класическите модели със стилна и семпла визия, до такива с нестандартна динамична форма и линии. Компанията набляга на иновативни разработки, достъпни цени и индивидуален подход към всеки клиент.
Vidima -  компанията се развива в производството на смесители за баня през 1989г, когато се присъединява към Ideal Standard International. Марката предлага атрактивни цени и стилен дизайн на смесители за всеки вкус и предпочитания. Vidima представят различни стилове - от изискана класика и винтидж излъчване, до ултрамодерни модели, минимализъм и авангардни стилове. Основно предимство на марката е достъпната цена и широка гама смесители за помещения с различни функционални натоварвания.
Целта на всеки смесител за баня на пазара е да миксира топлата и студена вода, докато я направи идеална за потребление. Благодарение на широкото производство има десетки и различни линии смесители за баня между които да се избере в зависимост от цялостният интериор на банята и различната потребност на всеки клиент. На която и марка от горе посочените да се спрем, качеството е превъзходно и си заслужава.

 

Популярни тагове

{news_tags}