Баня - статии | Подови лентови сифони


05 мар2014
Монтаж на подови лентови сифони Viega Advantix Vario
Видеоклип, показващ начина на монтаж на подов лентов сифон Viega Advantix Vario, гаранция за немско качество и максимална ефективност. Viega Advantix Vario предлага цялостна концепция за уплътняване, включваща всички необходими принадлежности, които ще осигурят надеждна връзка между сифона и циментовата замазка.

Прочети още
05 мар2014
Монтаж на подови лентови сифони Viega Advantix Top
Вижте начина на монтаж на линеен подов сифон Viega Advantix Top, който съчетава в себе си високите изисквания към дизайна с повишеното удобство на монтажа. Рамката от неръждаема стомана се регулира по височина посредтсвом специални вложки. Регулируемите опори и комплектът за уплътнение  са налични като опции. Viega Advantix Top позволява перфектно комбиниране с всяка решетка Viega Visign. 

Прочети още
21 дек2013
Монтаж на подови лентови сифони
Знаете ли, че подовите лентови сифони са ключов елемент в канализационната система на всеки дом и успоредно с това са изключително икономично, практично и същевременно дизайнерско решение за отводняване на бани. Тук може нагледно да видите как се монтират и как функционират те.

Прочети още
11 дек2013
Подови сифони - лукс или удобство - (част първа)
Когато стане дума за обзавеждане на пространство за душ, повечето хора по навик, веднага се сещат за душ-кабина или поддушово корито. Обаче, малко хора знаят, че пространството около душа може да се обзаведе така, че нищо да не го ограничава и същевременно да бъде обособено отделно от останалата част от банята. За целта са измислени и разработени модели на дренажни системи.Дренажните системи са два вида: подов сифон и лентов сифон тип „канал“. Като цяло, принципът на работа и при двата е един и същ: събират водата и я отвеждат в канализацията....

Прочети още

Популярни тагове