Баня - статии | Структури за вграждане


21 фев2014
Активатор за структура VIEGA Visign
VIEGA VISIGN - Дизайнът на струтури и активатори еволюират с Viega. Принципът за монтаж на Viega съчетава икономично потребление на вода и малки разходи за монтаж, което гарантира перфектна технология. Тоалетните казанчета за скрит монтаж се интегрират във всички системи на Viega и са съвместими с всички бутони за промиване.

Прочети още
21 фев2014
Предимството, наречено VIEGA
Кратко видео, представящо предимствата на структурите за вграждане Viega, които в съчетание с прецизните бутони за активиране Viega Visign създават една перфектна колаборация между безкомпромисна ефективност, надеждност и стил.

Прочети още
21 фев2014
Бутон за активиране Viega Visign
Баня Стил има удоволствието да Ви представи новия активатор за баня Visign For More, изработен от метал и стъкло с двустепенно активиране и механизъм с жило. Отличен е с редица награди за креативност, ефектен дизайн, иновативен подход и функционалност.

Прочети още
17 яну2014
Монтиране на структура за вграждане Duofresh на Geberit
GEBERIT е марка с дългогодишен опит, която умело съчетава в своите продукти надеждност, дизайн и устойчивост, които гарантират най-високо качество, удобство и красота за всяка баня.

Прочети още
15 яну2014
Монтиране на структурa за вграждане Duofix на Geberit
Вижте целия процес на подготовка и монтаж - стъпка по стъпка, на структура за вграждане Duofix от GEBERIT (Швейцария), оборудвана с вградено казанче и доказана от десетилетия технология на Geberit. Структурите за вграждане Duofix позволяват безпрепятствен монтаж и оптимално използване на пространството дори в тесни санитарни помещения.

Прочети още
02 яну2014
Монтиране на структури за вграждане Geberit долно/подово оттичане
Всеки знае как изглеждат конзолните тоалетни, но в този филм на Geberit ще проследите стъпките за монтаж на структура за вграждане. На видеото ще видите тоалетната чиния със долно (подово) оттичане на швейцарския производител Geberit, който е лидер на пазара за отводнителни системи, структури за вхраждане, бутони за активиране (активатори) и сифони. 

Прочети още
02 яну2014
Структури за вграждане Geberit със задно/стенно оттичане
В този филм на швейцарския производител Geberit е показан начина на монтаж на структура за вграждане. Тук нагледно ще проследите стъпките за монтаж на тоалетната чиния е със задно (стенно) оттичане и ще се убедите в нейната практичност и прецизна функционалност.

Прочети още
21 дек2013
Активатори за структури за вграждане Geberit
Санитарните системи на фабрика Geberit се отличават с изключителна практичност, функционалност и дизайн. Системите за инсталиране се отличават с широка гама от продукти като активатори, структури за вграждане, смесители с фотоклетка и сифони. Продуктите на Geberit предлагат лесно почистване, достъпна поддръжка, спетяване на място и намаляване разхода на вода. Активаторите на Geberit предоставят сигурност при работа, двойно промиване, предно активиране.

Прочети още

Популярни тагове