Структура за вграждане – модерното и функционално решение на всяка баня

Банята несъмнено е едно от най-вълнуващите помещения в дома, когато говорим за обзавеждане или освежителен ремонт. Важно е в това пространство да се създаде отпускаща и естетически издържана обстановка, която същевременно да е функционална и практична. В този ред на мисли е трудно да си представим модерната баня без структура за вграждане. Едно от водещите предимства на всяка структура е, че тя пести място, което я превръща в идеалното решение за всяка малка баня. Самото пространство визуално изглежда по-голямо и подът остава свободен. Това от своя страна спомага за по-бързото и лесно почистване на банята - вече няма скрити ъгли или труднодостъпни места за дезинфекциране.

Друго предимство на казанчето за вграждане е, че то има лесна инсталация. Всяка структура за вграждане може да се монтира на тухлена или бетонна стена, около, която се изгражда рамка от гипсокартон. Прикрепването на конзолната тоалетна към структурата също се извършва бързо и лесно. Огромното удобство тук е , че има възможност за задаване на височината, на която желаете да се монтира конзолната тоалетна. Опция, която липсва при стандартните моноблоци или стоящи тоалетни.

Част от другите предимства на модерната структура за вграждане включва: висок клас шумоизолация, осигуряваща тих режим на работа, изолация против конденз, както и Fresh рамки. Fresh рамките позволяват достъп до казанчето за вграждане и поставянето на ароматизираща таблетка. По този начин се постига постоянна хигиена и се запазва изчистения вид на самата тоалетна, тъй като не е необходимо да се поставят дезинфекциращи блокчета. 

За да отговорят на интериорния дизайн на всяка баня, на пазара се предлагат бутони с различна визия и цвят. Матирани или хромирани варианти, в разнообразие от цветове или с дървесен ефект, с овални, правоъгълни или квадратни форми – решението е изцяло Ваше. Най-хубавото е , че структурата за вграждане може да бъде монтиране, фаянсът и теракотът - поставени и едва тогава да изберете бутон, като по този начин съобразите какъв дизайн ще отговаря най-добре на Вашата баня.

Модерната структура за вграждане позволяват двустепенна функция на промиване (3л/6л.), която е фабрично зададена и дава възможност и за по-икономично използване на водата.

По същество структурата за вграждане представлява самоподдържаща се конструкция, която надеждно се закрепва към носещата платформа (тухлена или бетонна стена) с фиксиращи болтове. Всяка структура за вграждане на пазара е преминала през множество тестове и издържа натоварване до 400 кг. 

Освен широко разпространената на пазара структура за вграждане за конзолна тоалетна, може да се открият още структури за вграждане за писоар и структура за вграждане за мивка. С тях се внася допълнителна удобство и практичност в банята.

С изборът на структура за вграждане за Вашата баня си осигурявате не само функционалност и издържана естетическа визия, но висока хигиена и оптически по-просторно и приветливо пространство.