Структура за вграждане Viega Prevista


|

Viega е компания, развиваща своята дейност в Германия, която е на път да се превърне в международен  оперативен лидер на пазара. Фабриката специализира основно в производството на сифони за баня и структури за вграждане с ненадминато качество. Цялата им гама от над 100 000 продукта преминава  безпогрешно през редица тестове за издръжливост, демонстрирайки пригодността си както при ежедневна употреба , така и в екстремни ситуации.
Viega Prevista е ново поколение структура за вграждане, която съчетава в себе си не само удивителен проект, но и качествено изпълнение. При създаването й са взети под внимание изискванията на опитни майстори и дизайнери. Разработката й отнема години работа за постигането на високи цели като подобряването на нивото на хигиена и улесняването на монтажът. Компонентите отговарят на най – високите изисквания със стремеж да се предложат отлични резултати във всяко отношение. Преди да бъдат пуснати в продажба те минават през щателен контрол на качеството. За монтирането се изисква минимално време и енергия. Захранващият извод може да бъде свързан към всички видове водопроводни инсталации. Важно пояснение е , че всички елементи оцветени в жълт цвят са подвижни или регулируеми и за тях не се изисква използването на каквито и да е инструменти. Технологията е от полза както на инсталатора на структурата, така и на производителят й. С Viega Prevista регулирането на височината на конзолната тоалетна е напълно възможно и то само с натискане на бутони. Иновацията позволява на всеки потребител да настои височината индивидуално по своят ръст и преценка с помощта на механика скрита зад плоча от висококачествено стъкло. Тоалетната може да бъде регулирана до цели осем сантиметра. Всички механизми на структурата са със специално покритие, което неутрализира вероятността от натрупването на варовикови частици.
Казанчето е произведено от една отливка чрез раздувно оформяне на пластмасата. Благодарение на това решение се създава гарантирана херметичност и същевременно се подсилва сигурността по отношение на здравината. Промяната на количеството вода необходима за промиване се осъществява  с лекота и отново без необходимост от инструменти. Безшумният пълнещ механизъм е с ненадмината икономия на водата. Предлага се избор между 3.5 до 7.5 литра  за пълно и от 2 до 4 литра за частично промиване. По желание може да добавите и редуктор към своята структура за вграждане. По този начин ще имате контрол върху налягането на водата. Активаторите  към структурата разкриват отличаваща се модерна визия. Те са ключпв елемент, тъй като през тях се осъществяват всички ремонтни дейности. Съществуват и модели с електронно стартиране, които се задействат безконтактно и разполагат с функция за периодично пускане на водата. За поддържане на безупречна хигиена има възможност за добавяне на контейнерче, в което да се поставят таблетки за почистване и дезинфекция.
Несъмнено брандът Viega вдига летвата високо и продължава да развива потенциала на своята продуктова гама, като не позволява да бъде застигнат от конкурентите си. Всеки търсещ максимален комфорт и функционалност за интериорният дизайн на мокрото си помещение се доверява на несравнимите качества на структурите за вграждане, произведени от Viega.

Популярни тагове

{news_tags}