Структури за вграждане и конзолни тоалетни – какво трябва да знаем?


|

В наши дни минималистичният интериор взема превес в почти всяко помещение. Продуктите, които са по – компактни и притежават в себе си множество функции са все по – често срещани и предпочитани от потребителите, особено когато става въпрос за баня и тоалетна, където липсата на място е основен проблем.
При ремонтът на банята, изборът на тоалетна изглежда най – лесен, като в резултат на това тя често остава на заден план. Поради ограниченото пространство все повече хора проявяват интерес към комбинацията от структура за вграждане и конзолна тоалетна. В статията ще обърнем внимание на някои от особеностите при тази съвременна комбинация.
Структурата с окачена тоалетна е система, при която тоалетната чиния е монтирана директно към стената, докато резервоарът й е монтиран вътре в стената. Това позволява на конзолните тоалетни да заемат по-малко място. Наличието на резервоара зад стената дава по-модерен вид, тъй като работните части са скрити. Той е монтиран в стенен носач, който е поставен между две шпилки за опора.
Сама по себе си структурата за вграждане е иновативно решение, което става все по – често срещано дори на обществени места. Всичко, което ще видите от тази система са тоалетната и активатора. Освен, че спестява място, тя помага за поддържането на добрата хигиена. Тъй като структурата държи тоалетната окачена над пода, пространството под нея се почиства с лекота. Няма и труднодостъпни кътчета, в които да се натрупват замърсявания.
Тези модели също така предлагат и гъвкавост, тъй като можете да персонализирате височината на тоалетната според вашите предпочитания. Това може да бъде полезно за постигането на допълнителен комфорт в банята.
Преди да предприемете необходимите ремонтни дейности е препоръчително да направите консултация с професионален водопроводчик, който ще ви даде информация дали идеята е подходяща за Вашето мокро помещение. Структурата изисква квалифициран монтаж и по – дебела стена, на която тоалетната да застане стабилно. Най – добрият вариант е инсталацията да се осъществи по време на основен ремонт, поради необходимостта от частично разбиване на стената. При нужда от ремонт, не се налага бутането на цялата стена – всички възли за поправка се намират точно зад бутона за освобождаване на водата, който се маха и поставя отново. Фиксиращите елементи позволяват напълно крито присъединяване, осигуряващо максимална практичност и модерно излъчване в банята. Благодарение на новото поколение системи за монтаж, доста от заеманото място може да бъде спестено и оползотворено по възможно най-добрия начин. Дали ще добавите допълнителен елемент към интериора или ще се насладите на свободното пространство и въпрос на вкус.
Несъмнено стойността на компонентите за вградена тоалетна ще е по – висока от тази на не вградената. Покупката на комплект съдържащ всички части излиза по – евтино и дава гаранция, че всички елементи ще си съответстват и при монтажът им не трябва да има проблем. Заложете на производител, който е утвърден на пазара и гарантира за високото качество на своите продукти.
Непременно се възползвайте от функционалността на структурите за вграждане. Надяваме се предоставената информация да е полезна при проектирането на Вашата перфектна баня.

Популярни тагове

{news_tags}