Структури за вграждане AlcaDrain


|

АlcaDrain е фирма основана през 1998 година в Чехия от съпрузите Радка Прокопова  и Франтишек Фабичович. Започват своето производство на пълнещи и изпразващи механизми в град Бржецлав.
Компанията произвежда повече от 600 продукта – сифони, системи за вграждане, подови сифони, тоалетни седалки и други продукти. Те са универсални и отговарят на всички европейски и международни стандарти.
В момента компанията е лидера на пазара, насочващ тенденции в областта на Източна и Централна Европа.
Производствения процес се контролира от система за управление на качеството и е сертифицирана от Det Norske Veritas.  Продуктите се тестват от Института за изпитване ITC Zlin в Чехия и OFI в Австрия. Те се следят непрекъснато в собствените им лаборатории, което гарантира за тяхната здравина и устойчивост.
Премиум марката AlcaDrain представя дизайнерски продукти, разработени изцяло с висока полезност. Фирмата е създател на редица нови модели в санитарните технологии.  
Съвременните тенденции налагат и внедряването на иновативни технологии в обзавеждането на банята. Един от добрите начини да си спестите по голямо място в мокрото помещение и да си осигурите по-качествено използване на водата, предвидени за тоалетната чиния или бидето, е именно монтажът на структурата за вграждане.
На пазара в момента, клиентът има достъп до голямо продуктово разнообразие, което включва най-различни видове структури за вграждане. Към днешна дата, употребата им е засилена, като се налага от актуалните хигиенни изисквания за баня и тоалетна.
Най-често казанчетата, които обслужват конзолна тоалетна са направени от метален сплав, който има капацитет за издръжливост до 400 кг, без да се включва самата тежест на тоалетната.
В цялата страна има много търговски фирми, специализирани в предлагането на структури за вграждане. Голяма част от клиентите обаче, предпочитат да спестят време, обръщайки се към онлайн пазаруването.
Именно затова искаме да Ви запознаем с качеството и функционалността на продуктите, носещи марката на AlcaDrain.
Те са чудесен избор за монтиране на достатъчно качествен елемент към банята си, спестявайки повече от водата в мокрото Ви помещение, като си осигурите невероятни характеристики, и то на много достъпни цени. Структурите за вграждане AlcaDrain, които предлагаме в Баня Стил, са съчетание от прецизност, изключителна функционалност и удобство при използването им.
В момента фирмата има подобрение на продукта. В няколко подточки ще Ви разкажем за новите им предимства.
1. Подновяване на рамката:
- Предлагат рамки в черен цвят;
- Височината на рамката е 112 см;
- Добавена е маркировка за център и подравняване на рамката;
- Включен е нов механизъм за нивелиране на краката;
- Има възможност за монтаж само с един размер гаечен ключ;
- Добавен е плъзгащ механизъм за изпускателния конектор;
- Позволява подвързване на хигиенен душ.
2. Подобрения на казанчето:
-Чисто нов пълнещ се механизъм;
- Гъвкави връзки с пръстеново уплътнение;
- Държач за ъглово спирателно кранче;
- Нов обезшумен механизъм
- Включен монтажен удължител от две части на клик- клак технология;
- Подновен капак за монтажният удължител;
- Иновативно закрепване на рамката за панела на бутона;
- Бърз и лесен монтаж.
Със структурите за вграждане на AlcaDrain, ние от Баня Стил искаме да Ви предложим най-доброто чешко качество, на изключително достъпни цени, които нямат аналог на нашия пазар.
 

Популярни тагове

{news_tags}