Структури за вграждане Grohe


|

Grohe е немска фабрика за санитарна керамика, която се е доказала изключително много през изминалите години и продължава да се доказва до днешни дни. Фирмата, както и много други към днешна дата, се стреми към минималните разходи на природни ресурси. Поради тази причина всички продукти на Grohe разполагат с различни функции, всяка следваща все по-впечатляваща и иновативна от предходната. Марката са изработили система за рециклиране чрез новите си модели.
 Компанията стартира като фабрика за железария през 1911 г. под името Berkenhoff & Paschedag, разположена в Хемер, Германия. През 1936 г. тя е поета от Фридрих Грое, който преди това работи в компанията на баща си Hansgrohe (основана през 1901г). Фридрих първоначално се фокусира само върху санитарните смесители и с годините започва да разгръща обхвата на производство. Понастоящем Grohe е най-големият производител на санитарна арматура в Европа и заема осем процента от световния пазар. Германският пазар съставлява около 15 процента от общите продажби. Немската компания произвежда всякакъв тип оборудване за баня, като смесители и мивки (включително и за кухня),  душове, душ кабини, тоалетни, структури за вграждане и много други.
В тази статия ще се запознаем по-отблизо с гореспоменатите структури за вграждане и ползите, които можем да извлечем от тях. Първото нещо, което със сигурност на всеки от нас му идва на ум, когато чуе или прочете „структура за вграждане“  е допълнителното пространство в банята. За разлика от обикновения тип монолок, познат ни много добре, който заема излишно място с тръбите си и казанчето, вградените в стената структури позволяват да използваме спестеното място за нещо друго или просто да го оставим изчистено и празно. Този тип структури за вграждане са идеални и за по-малки бани или самостоятелни тоалетни, които винаги са по-мънички от главното мокро помещение, именно заради спестяването на пространство. Когато говорим основно специално за структурите на Grohe можем да кажем със сигурност, че качеството има значение. Ще разгледаме много отблизо моделите Rapid SL на немската фирма и ще изтъкнем някои предимства пред останалата конкуренция. Този модел има най-различни функции като: скрито казанче, много често към цената на продукта е включен и бутон за пускане на вода, стенни планки за монтаж, шумоизолираща приставка и много други…Различните серии от този тип модели могат да имат и следните екстри:
Монтажът на някои от структурите е предназначен специално за стени с плочки или измазани стени – това значително ще улесни всеки, който не желае да разбива из основи наскоро измазаната си стена, или пък не иска тя да се напука след твърде кратко време.
Някои структури за вграждане могат да бъдат съчетани със стъклен панел от две части - от темперирано обезопасено стъкло. Други имат разглобяема горна част за по-лесна поддръжка или разполагат със стъклен капак. HPL монтажната планка с отвори за всички връзки е важна част от цялата структура. Другият тип монтажен панел е със скрити връзки за тоалетна и значително улеснява цялостната поддръжка на банята. Някои продукти разполагат с монтажни панели с кантове със сребърно покритие. Има структури за вграждане в стената, които включват в цената си и аксесоари за монтаж на стъклен модул и WC керамика. Към цената а някои модели са включени само бутони за пускане на водата, към други са включени и тоалетни чинии и много други важни аксесоари. Независимо от това към какъв комплект клоните или каква цена, важното е, че структурите за вграждане в стена за WC започват все повече да стават една неизменна част от банята на модерния човек.

Популярни тагове

{news_tags}