Съвременните душ кабини - функционалност и удоволствие в едно

В сегашният модерен, иновативен и забързан свят се обръща все по-голямо внимание на банята и това как тя да се превърне в по-ефективно и приятно място, в което да се отдадем на спокойствие и уединение, отмивайки тревогите и напрежението натрупани през дългия и натоварен ден. Тук на помощ идват новите и модерни душ кабини, които дават така необходимите функции, с които да постигнем желаният релакс и удоволствие в собствения си дом.
Модерните душ кабини се предлагат в различни размери и форми в зависимост от нуждите на домакинството и размерите на банята. Може да се каже, че стандартното разположение на всяка душ кабина е в някой от ъглите на банята, давайки повече пространство, както в кабината, така и в самата баня.
С новите мултифункционални душ кабини може да пренесете СПА студиото във Вашия дом, наслаждавайки се ежедневно на различни релаксиращи и презареждащи духа и тялото моменти. При съвременните душ кабини освен главния елемент, който е хидромасажния панел, може да се вградят различни други функции, спомагащи за допълнителното отпускане и спокойствие на тялото.
Хидромасажният панел предлага различен брой джетове, прилагащи нежен и успокояващ масаж. В зависимост от това как са разположени и колко са на брой, те могат да се използват за масаж на тила, гърба, кръста или страничните зони на тялото, а в някои модели душ кабини има дори джет за масаж на краката или ходилата.
Някои от предлаганите хидромасажни душ кабини поддържат режим на работа наречен “воден прах”. При този режим водата се пулверизира до такава степен, че водните капки се превръщат в изключително малки частици, които наподобяват воден облак.
Неизменна част към почти всяка душ кабина е термостатният смесител. Той играе важна роля за осигуряването на максимален комфорт и релакс, грижейки се да поддържа постоянна температура на водата.
В основата на всяка една модерна душ кабина е и управляващия панел, чрез който с лекота може да променяте различните функции и да избирате дали водната струя да идва от фиксираният или ръчният душ, от хидромасажните джетове или от всичките едновременно, създавайки водопад от приятни изживявания.
С модерните и мултифункционални душ кабини, ще достигнете нови нива на домашен комфорт и спокойствие, докато се наслаждавате на благотворните им ефекти като аромотерапия, хромотерапия или звукотерапия.
Хромотерапията, още известна, като цветна или светлинна терапия влияе по определен начин на човешкият метаболизъм. Тя се оповава на теорията, че организма на човек усвоява витамините по-пълноценно при наличието на определен тип светлина. Затова хромотерапията се насочва към извличането на различни ползи от цветовия спектър с цел наслада и постигане на максимален терапевтичен ефект.
Постигнете максимален ефект и спокойствие с помощта на ароматерапията. Необходимо е единствено да добавите в специалният отвор благоуханни етерични масла или билки, които ще превърнат преживяването в истински рай.
Какво би доставило по-приятно и удовлетворяващо усещане от това да се отпуснете, наслаждавайки се на нежни звуци от природата като шума на гората или песента на птиците. Звукотерапията прави това възможно, дори когато просто взимате душ.
Съвременните и мултифункционални душ кабини, освен място за пълен релакс и почивка, са пригодени да задоволят нуждите на всеки един потребител. Едни от многото допълнения включени в новите душ кабини са цифровият панел, чрез който да управлявате наличните радио или СD плейър, вентилатор, възглавнички, седалка, етажерка, часовник, с които да направите изживяването още по вълнуващо.
Модерните душ кабини са бижуто на всяка баня. С тях може да се наслаждавате на голям брой предимства и функции, допринасящи за Вашето спокойствие, възстановявайки духа и тялото, след дълъг и изтощителен ден.