Усещане за изисканост с черни смесители за баня


|

 От известно време разнообразието при смесителите за баня е голямо. Те са ралични като дизайн, мотод на монтаж конструция. Евтините модели са с бързо получаващ се дефект,затова е хубаво да се инвестират малко повече средства. Избраният смесител задължително трябва да е в хармония със стила на дома Ви. Затова нека Ви предложим черни сесители за баня. Лесно се съчетават с различни видове интериори. Тъмният цвят придав допълнителна изисканост. Когато повърхността на смесителя е матирана по този начин не оставят следи от докосвания. Все повече хора избират черният цвят за смесителите си. Разнообразието от черни смесители в магаазините на Баня Стил е богато. Ние предламе в този елегантен цвят смесители за мивка, кухня, биде, вана, дори душ колони. Едни от водещите ни марки са Grohe, Deante, Kludi, Teka, Inter Ceramic, Palazzani, както и още други. 

За да сме Ви от полза искаме да Ви запознаем с видовете смесители за баня, както и с някои проблеми, които могат да възникнат при тяхната експлатация. В магазините ни могат да се намерят Двуръкохваткови, едноръкохваткови, с термостат, сензорни смесители. 
Двуръкохватковите смесители за баня са моделите от едно време, те са с две кранчета, от които тече топла и студена вода. При тях обикновено се поврежда уплътнението, защото се износва доста бързо и изисква подмяна. Двуръкохватковите смесители за баня са доста търсени не само заради цената, но и защотот са подходящи за бани в класически дизайн. 
Едноръкохватковите смесители за баня са с модерен и стилен дизайн. Самата ръкохватка се завърта в двете страни, или нагоре – надолу. Предлагат се модели с вграден икономичен режим. Едноръкохватковите смесители позволяват само с едно движение на ръката да се смени струята и температурата на водата. Като допълнителен комфорт някои от тях разполагат с индикатор за студена и топла вода. 
Скъпи, но качествени са смесителите с термостат, които пускат вода само при предварително зададена температура. Това създава истинско удоволствие и икономия на вода. 
Какви проблеми могат да Ви причинят тези устройства:
- Грешка при неправилен монтаж
- Течове, отделяне на капки вода
- Прекалено ниско налягане на водата
- Натрупване на нежелан котлен камък
Винаги бъдете прецизни, когато става въпрос за Вашата баня. Това е мястото, в което отмивате напрежението и стреса. Мястото, което Ви зарежда с нова, положителна енергия, готови да преборите света. Помислете първо какъв ще бъде дизайна в това помещение. Новите смесители за баня трябва да са неразделна част от интериорното решение. Заложете на фукционалност и практичност и не на последно място и на цената. Винаги по-скъпите продукти са с по-добри характеристики. Продавач-консултантите на Баня Стил са винаги на разположение за Вас. Те ще Ви дадат компетентно мение относно всички продукти за баня. Изберете си смесители за баня само и единствено с доказано качество и добра гаранция. В противен случай има голява вероятност да останете разочаровани след време. 
Ние предлагаме продукти, които създават пространство, което отлично се приспособява към твоят начин на живот. Нека Вашата баня оживее с подходящите продукти от магазини Баня Стил.
 

Популярни тагове

{news_tags}