10 полезни съвета при избора на тоалетна


|

Чудили ли сте се как точно се взема най-правилния избор за тоалетна в банята? Ще се изненадате да разберете, че отговорът на този, на пръв поглед лесен въпрос, се оказва нелесна задача в условията на съвременния динамичен пазар и широката гама от продукти на пазара.
Именно затова в днешната статия ще Ви разкрием 10 съвета, които да Ви помогнат и да направите избора доста по-лесен и приятен.
1. Съветваме Ви да се спрете на конзолни тоалетни чинии, тъй като при тях почистването се случва бързо и лесно, само за няколко минути, тъй като пространството под тях е леснодостъпно. Друг изключително важен плюс на този тип тоалетни чинии е, че привличат визуално със своите изчистени линии и семпли дизайни. Това означава, че могат и лесно да се комбинират с разнообразие от декорни елементи и акценти, създавайки невероятни интериорни решения.
2. От значителна важност е да обърнете внимание на капака на тоалетната и дали той разполага с така добре познатата ни „Quick Release” технология или с други думи – бутони за лесно премахване. Повярвайте ни, това в пъти ще улесни почистването и ще предотвратите появата и събирането на замърсявания.
3. Заложете на тоалетна без допълнителни извики, за да превърнете поддръжката и почистването в още по-лесно занимание.
4. А за хигиената вътре има само едно решение, именно – Rimless технология, позната и като “тоалетна без ръб“, тя предотвратява събирането на мръсотия и улеснява почистването, осигурявайки по-високи хигиенни стандарти у дома.
5. Какво можем да кажем за монтажа? Е, определено не би ни се искало да разваляме цялостната естетика и хармония в мокрото помещение, именно затова тоалетните със скрит монтаж са перфектният избор. Също така повече няма нужда да се притесняваме за болтовете и това дали ще ръждясат, тъй като с този тип тоалетна този проблем е напълно недостижим!
6. Случвало ли Ви се е да затворите капака на тоалетната и той да се удари толкова силно, че дори съседите Ви да се зачудят какво се случва? Е, за да предотвратим тези неловки моменти Ви съветваме да изберете капак с технология за плавно и безшумно затваряне „soft close”.
7. Все пак е от изключителна важност да бъдем екосъобразни, затова двойния активатор ще Ви помогне да спестите водния ресурс. Той се състои от два бутона - по-голям и по-малък, за всяка ситуация в мокрото помещение.
8. Ако сте манияк на чистота, но също така притежавате малка баня, е решението е само е само едно – интегрирано биде, което ще Ви подсигури максимум хигиена в минимум пространство.
9. За максимален комфорт съветваме при монтажа на тоалетната да оставите 40 см пространство – от готовия под до ръба на чинията.
10. На последно място, но не по важност, е добре разпределеното пространство. Затова за максимален комфорт е хубаво да оставите поне по 20см свободно пространство отстрани на чинията.
Е, след като разкрихме дори най-неподозираните тайни до момента за правилния избор на тоалетна чиния е време да разгледате сайта на Баня Стил или да посетите най-близкия ни магазин, за да откриете точния модел за Вас и Вашият дом.

Популярни тагове

{news_tags}