CEVISAMA 2020 - Поглед отвътре

Сигурни сме, че поне в един момент от живота Ви, сте имали нужда от вдъхновение, от причина да продължите да мечтаете, да създавате и да гледате с надежда към утрешния ден.
Изложението във Валенсия, на което Баня Стил бе гост за поредна година, носещо името Cevisama е точно това. То е място, на което едни от най-добрите и големи производители на плочки за баня, гранитогрес и санитарен фаянс представят своите нови колекции.
Cevisama е място, на което дори най-смелите ни мечти свързани с банята, могат да се превърнат в реалност.
Вече 38 години, изложението за последните тенденции в ремонта, обзавеждането и поддържането на банята е източник на идеи, вдъхновение и най-вече – надежда.
Надежда, че развитието на този сектор не само не е спряло, а се движи с бясна скорост напред.
Cevisama 2020 се проведе между датите 03.02 и 07.02, събирайки на едно място най-новите предложения свързани не само с банята, но и кухнята. Световно известни производители с гордост представиха новите си продукти, които изглеждаха като истински произведения на модерното изкуство.
Бяхме свидетели на редица иновативни решения за мокрото помещение, умело съчетани с последните тенденции на пазара.
Разбира се, основните преобладаващи участници и вечни любимци на това изложение със сигурност бяха мраморните предложения и дървесните изкушения.
Естествените материали отново доминират сред безбройните предложения и грабват окото с интересни и смели решения, с които изцяло да преобразите банята си, превръщайки я в истински шедьовър. Елегантност, стил и изящество се криеха зад всеки ъгъл на това изложение, а ние се чувствахме като деца, които с огромен интерес и тръпка в очите, следяхме всеки детайл и всяка новост.
Неочаквани комбинации между цветове, текстури и форми са нещата, които грабнаха вниманието ни и ни вдъхновиха да пренесем дори и малка част от видяното там, тук в нашите магазини.
Разгледайте скромната ни колекция от снимки, с които се опитахме да уловим духа на Cevisama 2020 и се вдъхновете. Превърнете мечтите си за перфектната баня в реалност!

Вижте снимките тук!