промо
Врата по поръчка 8 мм (-15%)
Врата по поръчка 8 мм (-15%) 2
Врата по поръчка 8 мм (-15%) 3
Врата по поръчка 8 мм (-15%) 4

Врата по поръчка 8 мм (-15%)

340.00 лв.
Баня Стил
34.00лв.

Количество
 
1
 

Купи на изплащане Гаранция за най-изгодна цена Право на връщане при покупки онлайн (до 14 дни) Провери преди да платиш Купи онлайн и вземи от магазин

В поръчковите душ кабини на Баня Стил можете да откриете висококачествени френски стъкла Saint Gobain. В световен мащаб, компанията присъства в над 68 държави. Тя е лидер на строителния пазар, който проектира и произвежда висококачествени материали, предоставяйки иновативни решения за енергийната ефективност и опазването на околната среда. Вратата разполага с панти и дръжка от неръждаема стомана. Благодарене на семплата си визия, моделът може безпроблемно да се съчетава с най-различни декори и елементи от интериорния дизайн. Заложете на безупречно качество и практичност за Вашата баня.

Врата по поръчка 8 мм

Спецификафии:

  • 1 врата
  • Стандартна височина - 190 см
  • Широчина - по желание на клиента
  • 8 мм закалено стъкло Saint Gobain
  • Дръжка DormaKaba
  • Панти от неръждаема стомана
  • Уплътнения на стъклото

Забележка: По желание на клиента могат да бъдат монтирани душ кабини или паравани в съответните градове: гр.София, гр.Пловдив, гр.Стара Загора, гр.Бургас, гр.Варна, гр.Шумен, гр.Русе, гр.Велико Търново и гр.Хасково. За посочените градове се предлага услугата - безплатно взимане на размери.

Ценоразпис за монтаж в горепосочените градове:

Статичен параван – 100.00 лв
Душ кабина с отваряема/плъзгаща/сгъваема врата – 200.00 лв
Паравани със сгъваеми/отвараеми/плъзгащи врати – 180.00 лв
Монтаж на врата – 130.00 лв

За цени и повече информация за останалите населени места, моля обърнете се към продавач-консултант на магазини Баня Стил!

Забележка: В цената е включена дръжка тип топче. За цени на други видове дръжки, моля обърнете се към продавач-консултант на магазини Баня Стил!

Забележка: Цената на душ кабината се определя в зависимост от нейните размери и вид на стъклото. С помощта на таблицата по-долу можете да пресметнете цената на душ кабина Тоскана в желания от Вас размер. Промоционалната цена ще получите, като от посочената таблица извадите -15% отстъпка! За цени по размери, различни от стандартните, моля обърнете се към продавач-консултант на магазини Баня Стил!

Важно: Снимките са САМО с илюстративна цел!

Врата по поръчка 8 мм (-15%)

Врата по поръчка 8 мм (-15%)

Врата по поръчка 8 мм (-15%)

Врата по поръчка 8 мм (-15%)

Врата по поръчка 8 мм (-15%)

* Душ кабини по поръчка цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 23.09.2023 до 22.10.2023

Изпратете запитване

Изпрати съобщение

Гаранция за най-изгодна цена

Магазини Баня Стил ви гарантират най-изгодна цена, ако видите по-ниска цена моля използвайте формата за най-изгодна цена по долу и ние ще ви изпратим нашата по-добра оферта.

Изпрати съобщение


Предимствата които получавате при покупка от магазини Баня Стил

- Дванадесет магазина с високо квалифициран персонал, който ще ви помогне да направите най-добрият за вас избор
- Гаранция за най-изгодна цена, така вие нашите клиенти няма да губите време да търсите на други места
- Най-голямото разнообразие от продукти
- Безплатен транспорт за София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Хасково (при поръчка над 100лв.) и преференциални цени за цяла България, за да не плащате допълнително за доставката на вашата стока