Душ кабини

Баня Стил - най-голямото разнообразие и най-добрите цени на душ кабини и паравани за баня.
При нас качеството е на разумна цена.
В последните години като едни от най–търсените артикули в обзавеждането за баня се налагат душ кабините и параваните за баня. Тенденция е чрез тях общата площ на банята да се раздели на сухо и мокро пространство. Магазини Баня Стил предлагат всички видове душ кабини – овални, квадратни и правоъгълни, душ кабини с отваряеми врати и такива с плъзгащи врати; прозрачни и от матирано стъкло. Душ кабините, продавани в магазини Баня Стил са изработени от закалено стъкло с дебелина 6 мм и 8 мм и са внос от Испания, Португалия, Македония, Китай, както и произведени в България. В магазини Баня Стил не са забравени и клиентите, обичащи да съчетават хигиената и здравословните процедури – за тях са нашите парни и хидромасажни душ кабини.
Освен самите душ кабини, клиентите на магазини Баня Стил намират при нас и всичко необходимо за тяхното окомплектоване – душ корита от порцелан или акрил, както и поддушови прагове.
За любителите на стилна и съвременна аранжировка на банята, магазини Баня Стил поддържат и разнообразие от паравани за вана и паравани за баня – статични паравани, паравани за баня с плъзгащи се врати и такива с отварящи се врати. Нашите паравани са изработени от матирано или темперирано стъкло, а за най – взискателните клиенти предлагаме и фигурални паравани.

Сортирай по
Душ кабина Елизе ICL 2603
промо
Душ кабини
Душ кабина Елизе ICL 2603
2865.08лв.
Душ кабина S457
промо
Душ кабини
Душ кабина S457
860.80лв.
Душ кабина HX-529
промо
Душ кабини
Душ кабина HX-529
646.85лв.
Душ кабина HX-518
промо
Душ кабини
Душ кабина HX-518
633.25лв.
Душ кабина ICL 8606
промо
Душ кабини
Душ кабина ICL 8606
544.00лв.
Показване на душ кабини: 1 - 25 от 99