Душ кабини

Баня Стил - най-голямото разнообразие и най-добрите цени на душ кабини и паравани за баня.
При нас качеството е на разумна цена.
В последните години като едни от най–търсените артикули в обзавеждането за баня се налагат душ кабините и параваните за баня. Тенденция е чрез тях общата площ на банята да се раздели на сухо и мокро пространство. Магазини Баня Стил предлагат всички видове душ кабини – овални, квадратни и правоъгълни, душ кабини с отваряеми врати и такива с плъзгащи врати; прозрачни и от матирано стъкло. Душ кабините, продавани в магазини Баня Стил са изработени от закалено стъкло с дебелина 6 мм и 8 мм и са внос от Испания, Португалия, Македония, Китай, както и произведени в България. В магазини Баня Стил не са забравени и клиентите, обичащи да съчетават хигиената и здравословните процедури – за тях са нашите парни и хидромасажни душ кабини.
Освен самите душ кабини, клиентите на магазини Баня Стил намират при нас и всичко необходимо за тяхното окомплектоване – душ корита от порцелан или акрил, както и поддушови прагове.
За любителите на стилна и съвременна аранжировка на банята, магазини Баня Стил поддържат и разнообразие от паравани за вана и паравани за баня – статични паравани, паравани за баня с плъзгащи се врати и такива с отварящи се врати. Нашите паравани са изработени от матирано или темперирано стъкло, а за най – взискателните клиенти предлагаме и фигурални паравани.

Сортирай по
Душ кабина Елизе ICL 2603
промо
Душ кабини
Душ кабина Елизе ICL 2603
2865.08лв.
Душ кабина Елизе ICL 2601
промо
Душ кабини
Душ кабина Елизе ICL 2601
2119.90лв.
Душ кабина ICS 1601 VIP
промо
Душ кабини
Душ кабина ICS 1601 VIP
628.36лв.
Показване на душ кабини: 120 - 144 от 362