Купи онлайн и вземи от магазин

Опцията „Купи онлайн и вземи от магазин“ дава възможност на всеки клиент, направил поръчка онлайн, да получи стоката си в избран от него магазин Баня Стил. Стоката се получава, след потвърждаване наличността на поръчката от онлайн консултант, от 2 до 4 работни дни. Всеки купувач, който иска да се възползва от тази опция, следва да попълни формуляра за поръчка коректно, като задължително трябва да посочи получател и съответно да избере в кой от нашите магазини ще му бъде удобно да доставим закупената стока.

Начините на плащане при избор на тази опция са по банков път (авансово плащане) или чрез електронната система за плащания e-pay (www.epay.bg), като след това клиентите получават електронно потвърждение на поръчката от страна на магазини Баня Стил. Стоката следва да бъде получена не по-късно от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на електронното потвърждаване на поръчката, като получаването става само в работното време на посочения в електронно потвърдената поръчка магазин, единствено от лицето посочено като получател, след задължителното представяне на документ за самоличност, номер на поръчка и подписване на приемо-предавателен протокол.

!Внимание: Магазини Баня Стил не носят отговорност за неполучена / непотърсена в срок стока. След изтичане на срока за получаване магазини Баня Стил имат право да начисляват такса за магазинаж!

Провери преди да платиш