промо
Фугираща смес CE 40 Melba 22 - 2кг - Ceresit
Фугираща смес CE 40 Melba 22 - 2кг - Ceresit 2

Фугираща смес CE 40 Melba 22 - 2кг - Ceresit

11.90 лв.
Ceresit
5.32лв.

Количество
 
1
 

Купи на изплащане Гаранция за най-изгодна цена Право на връщане при покупки онлайн (до 14 дни) Провери преди да платиш Купи онлайн и вземи от магазин

Ceresit е с над 100 годишен опит и традиции в изработването на строителни продукти и системни решения за приложения като уплътнителни и свързващи продукти за плочки, подове, прозорци, фасади и покриви. Според компанията, традициите и прогресът вървят ръка за ръка, превръщайки се в непресъхващ извор на нови и иновативни продукти, които помагат за достигането на нови пазари. Благодарение на своя стремеж за разрастване и развитие, днес Ceresit е световно призната водеща марка с богат асортимент от качествени продукти.  Освен с високото качество на продуктите си, успеха на компанията се дължи и на  нейното сътрудничеството с различни специалисти и професионалисти в сферата на строителството. Тъй като много от задачите на строителните обекти не могат да се завършат с единични продукти, затова Ceresit създава цялостни продуктови системи с идеално съчетани компоненти. Продуктите на Ceresit се отличават със забележителна сигурност и лекота при използване, което от своя страна води до спестяване на разходи, време и допълнителни усилия за потребителя.

Ceresit CE 40  е гъвкава аквастатична фугираща смес. Тя е водоотблъскваща и водонепропусклива. Сместа има хидрофобен ефект, благодарение на който водните капки се задържат върху повърхността и не попиват в структурата на фугата. Фугиращата смес Ceresit CE 40 е по-здрава и по-устойчива на обезцветяване, замърсяване и надраскване. Благодарение на тези си качества, фугиращата смес може да бъде поставяна във мокри и влажни помещения като бани, кухни, душ кабини и други. Ceresit CE 40 може да се използва както за вътрешни, така и за външни пространства. Фугиращата смес предлага богато разнообразие от различни цветове, така че да успеете идеално да ги съчетаете с плочките и останалите елементи от интериора.

Фугираща смес CE 40 Melba 22 - 2кг - Ceresit

Технически данни:

 • Водоотблъскваща с аквастатичен ефект
 • Тройна защита и устойчивост срещу вода, мухъл и замърсявания
 • Гъвкава
 • Устойчивост на замърсяване
 • Гладка повърхност
 • „Silica Active“ технология за дълготрайни резултати
 • Повишена устойчивост срещу напукване и надраскване
 • За употреба над подово отопление
 • За полагане на открити и закрити пространства
 • Съхранение: 24 месеца от датата на производство
 • Да се съхранява на сухо място в оригиналната си опаковка

Производител: Ceresit, Германия

Фугираща смес CE 40 Melba 22 - 2кг - Ceresit

Фугираща смес CE 40 Melba 22 - 2кг - Ceresit

* Лепила и фуги цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 26.05.2021 до 24.06.2021

Изпратете запитване

Изпрати съобщение

Гаранция за най-изгодна цена

Магазини Баня Стил ви гарантират най-изгодна цена, ако видите по-ниска цена моля използвайте формата за най-изгодна цена по долу и ние ще ви изпратим нашата по-добра оферта.

Изпрати съобщение


Предимствата които получавате при покупка от магазини Баня Стил

- Дванадесет магазина с високо квалифициран персонал, който ще ви помогне да направите най-добрият за вас избор
- Гаранция за най-изгодна цена, така вие нашите клиенти няма да губите време да търсите на други места
- Най-голямото разнообразие от продукти
- Безплатен транспорт за София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора (при поръчка над 200лв.) и преференциални цени за цяла България, за да не плащате допълнително за доставката на вашата стока