Начини на плащане

Пазаруването в baniastil.com е бързо, лесно и удобно за всички наши клиенти. При закупуването на стоки за обзавеждане за банята Ви предоставяме следните начини на плащане:

Наложен платеж / при доставка

За удобство на клиентите, плащането на дължимата сума се осъществява при доставка чрез куриера. Тя включва цената на закупената стока, такса за обработка и доставка на поръчката, която е изрично посочена върху касовата бележка/фактура/стокова разписка, която е издадена от фирма „Гресия 2 ЕООД, давайки правото куриерът да предаде сумата обратно на магазини Баня Стил („Гресия 2 ЕООД“) от неговото име и сметка.

Плащане с кредитна / дебитна карта

След успешно плащане с кредитна или дебитна карта, клиентът може да очаква бърза обработка и изпращане на своята поръчка. Онлайн-консултант от Магазини Баня Стил ще се свърже с клиента по телефона, за да уточни детайлите по доставката на поръчката. Всички плащания с банкови карти (кредитни или дебитни) преминават през компанията за финансови услуги и софтуер Stripe Inc., изчислявайки автоматично дължимата сума в евро, спрямо курса на БНБ - 0.511292.
Stripe Inc. е ирландско-американска компания за финансови услуги и онлайн плащания, основана през 2010г. Основната мисия на фирмата е да предоставя услуги, които улесняват приемането на плащания през интернет за уебсайтове и онлайн платформи. Stripe Inc, е водещ лидер на световния пазар с 13-годишен опит в услугите: поддръжка на абонаменти, мобилни плащания, международни плащания, онлайн плащания, сигурност и защита и инструменти за разработчици. Поръчката няма да бъде изпратена преди да бъде получен превода.

По банков път (авансово плащане)

Авансово плащане в пълен размер по фактура, издадена на клиента, под формата на паричен превод в банковата сметка на www.baniastil.com ( “Гресия 2 ЕООД“)

Титуляр: Гресия 2 ЕООД
IBAN: BG97PRCB92301024232124
BIC: PRCBBGSF ПРОКРЕДИТ БАНКПРОКРЕДИТ БАНК

Поръчката няма да бъде изпратена преди да бъде получен превода.За основание на плащането, трябва да запишете номера на поръчката!

Онлайн покупка на изплащане

Клиентите на Магазини Баня Стил (“Гресия 2 ЕООД“) могат да се възползват от услугата „Онлайн покупка на изплащане“ , като единствено е необходимо да кандидатстват за отпускане на кредит пред финансова институция – „UniCredit Consumer Financing“.Онлайн кандидатстването се извършва само с един клик върху бутона „Купи на изплащане“, като минималната сума за онлайн поръчката на изплащане е 150 лв (сто и петдесет лeвa), без включени цени на доставка и обработка.След кандидатстване за покупка на изплащане, купувачът ще бъде уведомен чрез телефонно обаждане, ако е необходима евентуална промяна за посочения от него брой вноски.Срокът за доставка на закупена онлайн стока на изплащане е 7 дни, считано от датата, на която Магазини Баня Стил (“Гресия 2 ЕООД“) бъдат уведомени от UniCredit Consumer Financing за подписан договор, който финансира направената поръчка в пълен размер.Седем дневния срок за доставка важи единствено за стоки, които са налични към датата на получаване на подписан договор между клиента и UniCredit Consumer Financing.Доставката на стоките се осъществява въз основа на личните данни, които фигурират във вече сключения договор за кредит – име, ЕГН, адрес за доставка - настоящ или служебен адрес.За да получи доставената стока, клиентът е длъжен лично да представи документ за самоличност и да се разпише собственоръчно върху документа, който удостоверява предаването на стоката.Посоченото в раздел „Право на рекламации и отказ от стока“ важи и за всички стоки закупени онлайн на изплащане, но при покупката потребителят задължително следва да отправи своите претенции за възстановяване на заплатената сума директно към съответната финансова институция, а именно „UniCredit Consumer Financing“, която е кредитирала онлайн покупката, предмет на отказа от стока.За тази цел клиентът трябва да изпрати молба към UniCredit Consumer Financing“, в която посочва банкова сметка, по която желае да му бъде възстановена претендираната от него сума. Магазини Баня Стил (“Гресия 2 ЕООД“) няма да разглежда и удовлетворява каквито и да е парични претенции, отправени от страна на клиентите в случаите на отказ на стока от онлайн покупка на изплащане, с оглед избягване на всякакво съмнение.
Забележка: Магазини Баня Стил (“Гресия 2 ЕООД“) не е представител и не извършва посредническа дейност, в полза на която и да е финансова институция. Условията за финансиране и отпускане на кредит ( кандидатстване, отпускане, лихви и т.н) се определят от UniCredit Consumer Financing. Магазини Баня Стил (“Гресия 2 ЕООД“) не участва в нито едно отношение свързано с кредитирането, както и в случаите на евентуално предприемане на мерки и действия по принудително изпълнение и др.Информация за финансовата институция UniCredit Consumer Financing и нейните условия можете да получите тук.

ePay

ePay е популярна електронна платформа за онлайн плащания в България, която предоставя удобство и сигурност при извършването на транзакции. За да използвате системата на ePay е необходимо да имате регистрация в – www.epay.bg
След като получим информация за постъпилото плащане ще стартираме обработката на Вашата поръчка.

Apple Pay

Apple Pay е иновативна технология за безконтактни плащания, разработена от компанията Apple. С Apple Pay, потребителите могат лесно да добавят своите кредитни или дебитни карти към портфейла си в приложението "Wallet" на устройството. За добавяне на картата е необходимо да сканирате данните ѝ с камерата на устройството или просто да я въведете ръчно.
След като получим информация за постъпилото плащане ще стартираме обработката на Вашата поръчка.

Google Pay

Google Pay също е популярна технология за безконтактни плащания, предоставена от Google. Тя позволява на потребителите да извършват бързи и удобни плащания, чрез техните смартфони и други съвместими устройства с Android. За да използват Google Pay, потребителите трябва да добавят своите кредитни или дебитни карти към приложението.
След като получим информация за постъпилото плащане ще стартираме обработката на Вашата поръчка.

Внимание: Моля, имайте предвид, че в определени случаи е възможно някой от изброените способи да не е приложим. Съгласно чл.113, ал.4 от ЗДДС издаването на фактура или корекция по вече издадена фактура се извършва в срок до 5 (пет) календарни дни от датата на покупка. След изтичане на този срок „Гресия 2 ЕООД“ няма ангажименти за издаване на фактура или корекция по вече издадена фактура.

Visa Mastercard Visa Electron Maestro Apple Pay Google Pay