Начини на плащане

Пазаруването в baniastil.com е направено удобно за нашите клиенти.
При закупуване на стоки за обзавеждане на баня Ви предоставяме следните начини на плащане:

При доставка ( наложен платеж )

Клиентът заплаща дължимата сума на куриера, като сумата включва цена на закупената стока, цена за обработка и доставка на поръчката, която е посочена върху касовата бележка/фактура, издадена от „Гресия 2 ЕООД“ и овластява куриера да предаде същата обратно на Магазини Баня Стил („Гресия 2 ЕООД“) от негово име и за негова сметка.

Плащане с кредитна или дебитна карта

След като клиентът направи плащане с кредитна или дебитна карта, неговата поръчка ще бъде обработена и изпратена.
Детайлите по обработката и изпращането на поръчката ще бъдат уточнени по телефона от онлайн - консултант на Магазини Баня Стил.
Всички плащания с банкови карти (кредитни или дебитни) преминават през компанията за интернет технологии и финансови услуги Wirecard AG, където автоматично дължимата сума се изчислява в евро, спрямо курса на БНБ - 0.511292
Wirecard AG е германска компания за интернет технологии и финансови услуги с 16-годищен опит на пазара. Основана през 1999г, с централно управление в Ашхайм, Германия, днес Wirecard AG е водещ световен доставчик, който предлага услуги за обработка на плащания, решения за обработка на мобилни плащания и управление на риска, инструменти за изпитване и управление на платежни системи, както и издаване на кредитни карти и аутсорсинг на поддръжка на клиенти.

Поръчката няма да бъде изпратена преди да бъде получен превода.

По банков път (авансово плащане)

Авансово плащане в пълен размер по фактура, издадена на клиента, под формата на паричен превод в банковата сметка на www.baniastil.com ( “Гресия 2 ЕООД“)

Титуляр: Гресия 2 ЕООД
IBAN: BG97PRCB92301024232124
BIC: PRCBBGSF
ПРОКРЕДИТ БАНК

Поръчката няма да бъде изпратена преди да бъде получен превода.
За основание на плащането, моля запишете номера на поръчката!

Онлайн покупка на изплащане

Клиентите на Магазини Баня Стил (“Гресия 2 ЕООД“) могат да се възползват от услугата „Онлайн покупка на изплащане“ , като единствено е необходимо да кандидатстват за отпускане на кредит пред финансова институция – „UniCredit Consumer Financing“.
Онлайн кандидатстването се извършва само с един клик върху бутона „Купи на изплащане“, като минималната сума за онлайн поръчката на изплащане е 150 лв (сто и петдесет лeвa), без в нея да бъдат включени цени на доставка и обработка.
След кандидатстване за покупка на изплащане, купувачът ще бъде уведомен чрез телефонно обаждане, ако е необходима евентуална промяна за посочения от него брой вноски.
Срокът за доставка на закупена онлайн стока на изплащане е 7 дни, считано от датата, на която Магазини Баня Стил (“Гресия 2 ЕООД“) бъдат уведомени от UniCredit Consumer Financing за подписан договор, който финансира направената поръчка в пълен размер.
Седем дневния срок за доставка важи единствено за стоки, които са налични към датата на получаване на подписан договор между клиента и UniCredit Consumer Financing.
Доставката на стоките се осъществява въз основа на личните данни, които фигурират във вече сключения договор за кредит – име, ЕГН, адрес за доставка - настоящ или служебен адрес.
За да получи доставената стока, клиентът е длъжен лично да представи документ за самоличност и да се разпише собственоръчно върху документа, който удостоверява предаването на стоката.
Посоченото в раздел „Право на рекламации и отказ от стока“ важи и за всички стоки закупени онлайн на изплащане, но при онлайн покупка на изплащане потребителят задължително следва да отправи своите претенции за възстановяване на заплатената сума директно към съответната финансова институция, а именно „UniCredit Consumer Financing“, която е кредитирала онлайн покупката, предмет на отказа от стока. За тази цел клиентът трябва да изпрати молба към UniCredit Consumer Financing“, в която посочва банкова сметка, по която желае да му бъде възстановена претендираната от него сума. Магазини Баня Стил (“Гресия 2 ЕООД“) няма да разглежда и удовлетворява каквито и да е парични претенции, отправени от страна на клиентите в случаите на отказ на стока от онлайн покупка на изплащане, с оглед избягване на всякакво съмнение.

Забележка!: Магазини Баня Стил (“Гресия 2 ЕООД“) не е представител и не извършва посредническа дейност в полза на която и да е финансова институция. Условията за финансиране и отпускане на кредит ( кандидатстване, отпускане, лихви и т.н) се определят от UniCredit Consumer Financing. Магазини Баня Стил (“Гресия 2 ЕООД“) не участва в нито едно отношение свързано с кредитирането, както и в случаите на евентуално предприемане на мерки и действия по принудително изпълнение и др.
Информация за финансовата институция UniCredit Consumer Financing и нейните условия можете да получите тук.

ePay

За да използвате системата на Epay е необходимо да имате регистрация в - www.epay.bg
Ние ще получим информация за постъпилото плащане и ще стартираме изпълнението на вашата поръчка.

!Внимание: Моля, имайте предвид, че в определени случаи е възможно някой от изброените способи да не е приложим. Съгласно чл.113, ал.4 от ЗДДС издаването на фактура или корекция по вече издадена фактура се извършва в срок до 5 (пет) календарни дни от датата на покупка. След изтичане на този срок „Гресия 2 ЕООД“ няма ангажименти за издаване на фактура или корекция по вече издадена фактура.picture picture picture picture picture