промо
Облицовъчни плочки Ganges - Thermostone
Облицовъчни плочки Ganges - Thermostone 2

Облицовъчни плочки Ganges - Thermostone

141.10 лв.
Thermostone
Цената за доставка се определя в зависимост от количеството.


Купи на изплащане Гаранция за най-изгодна цена Право на връщане при покупки онлайн (до 14 дни) Провери преди да платиш Купи онлайн и вземи от магазин


Облицовъчни плочки

Ganges Quartz
Ganges Quartz
141.10лв.
кв.м.
Ganges Amber
Ganges Amber
141.10лв.
кв.м.
Ganges Mud
Ganges Mud
141.10лв.
кв.м.
Ganges Graphite
Ganges Graphite
141.10лв.
кв.м.
Ganges Blanco Terra
Ganges Blanco Terra
141.10лв.
кв.м.
Ganges Marron
Ganges Marron
141.10лв.
кв.м.
Ganges Gris Terra
Ganges Gris Terra
141.10лв.
кв.м.
Ganges Gris Dark
Ganges Gris Dark
141.10лв.
кв.м.

Фирма Thermostone е испанска компания, която специализира в производството на изкуствени камъни, декоративни камъни, декоративни тухли и облицовъчни камъни. Производствената база се разпростира на разгърната площ от 2200 м2. Декоративните камъни и тухли Thermostone се отличават с изключителна здравина, ниско тегло, ниска хигроскопичност, екологичност, широк асортимент от цветове и дизайн, лесен и бърз монтаж със стандартни лепила за теракот, гранитогрес или стандартна циментова смес, намалено въздействие на ултравиолетовите лъчи. Фабриката е изцяло ориентирана към европейски стандарти в качеството и производствените процеси. Тя залага на етичност и ориентираност към клиентите във взаимоотношенията си.

Облицовъчни плочки Ganges се отличават с изключителна здравина и ниски нива на водопоглъщаемост. Те предлагат стилна и красива визия, която позволяват лесно съчетаване с всякакъв интериор. Светлите нюанси ще създадат усещане за обем и простор, а тъмните ще внесат елегантност и изисканост. Заложете на иновативна и модерна визия с облицовъчни плочки Ganges.

Облицовъчни плочки Ganges

Дебелина: 3.7 - 4 см
Модели:  Ganges Quartz, Ganges Amber, Ganges Mud, Ganges Graphite, Ganges Blanco Terra, Ganges Marron, Ganges Gris Terra, Ganges Gris Dark - 141.10 лв/кв.м

*Забележка: Серията предлага вариации от размери. За повече информация, моля, обърнете се към продавач-консултант на магазини БАНЯ СТИЛ.

**За поръчка на количество по-малко от 1 пале се начислява еднократна такса от 47.00лв. за обработка, разпалетизиране и повторно пакетиране на стоката. За повече информация, се обърнете към консултантите на магазини БАНЯ СТИЛ.

Производител: Thermostone, Испания

Облицовъчни плочки Ganges - Thermostone

Облицовъчни плочки Ganges - Thermostone

* Облицовъчни плочки цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 23.09.2023 до 22.10.2023

Изпратете запитване

Изпрати съобщение

Гаранция за най-изгодна цена

Магазини Баня Стил ви гарантират най-изгодна цена, ако видите по-ниска цена моля използвайте формата за най-изгодна цена по долу и ние ще ви изпратим нашата по-добра оферта.

Изпрати съобщение


Предимствата които получавате при покупка от магазини Баня Стил

- Дванадесет магазина с високо квалифициран персонал, който ще ви помогне да направите най-добрият за вас избор
- Гаранция за най-изгодна цена, така вие нашите клиенти няма да губите време да търсите на други места
- Най-голямото разнообразие от продукти
- Безплатен транспорт за София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Хасково (при поръчка над 100лв.) и преференциални цени за цяла България, за да не плащате допълнително за доставката на вашата стока