Право на връщане при покупки Online (до 14 дни)

Ние от магазини Баня Стил предлагаме бързо и лесно връщане на закупената стока, независимо от причината, поради която клиентът иска да се откаже от нея.

Всеки потребител има правото да се откаже от поръчаната стока в срок от 14 дни от получаването на артикулите, без да дължи обезщетение или неустойка с изключение на разходите предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП.

Съобразно условията по чл. 55 от ЗЗП при връщане на стока, то тя трябва да бъде неизползвана, в добър търговски вид, без да бъде увредена и нейната опаковка.

Връщането на стока е за сметка на клиента, като сумата следва да бъде възстановена в срок от 14 дни от датата на получаването. Рекламация за закупена стока от www.baniastil.com се извършва по правилата на ЗЗП, като е съобразена с условията и сроковете на търговската гаранция.

Адрес за връщане на стока, жалби и рекламации: Баня Стил, Гресия 2 ЕООД, ЕИК: 200226859 гр. София 1407 бул. Черни Връх №102Д ; Можете да се свържете с нас и на [email protected] или на телефон 0700 110 44; Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ съгласно приложение №6 от ЗЗП може да изтеглите от тук.

Право на връщане при покупки Online (до 14 дни)