промо
Сауна Кристин ICL 402 - Inter Ceramic (-10%)
Сауна Кристин ICL 402 - Inter Ceramic (-10%) 2
Сауна Кристин ICL 402 - Inter Ceramic (-10%) 3

Сауна Кристин ICL 402 - Inter Ceramic (-10%)

5696.00 лв.
Inter Ceramic
Сауни
ICL 402
65.00лв.

Количество
 
1
 

Купи на изплащане Гаранция за най-изгодна цена Право на връщане при покупки онлайн (до 14 дни) Провери преди да платиш Купи онлайн и вземи от магазин

Сауна "Кристин" ICL 402 предлага практичен и модерен дизайн. Моделът е изработен от висококачествена канадска ела, която гарантира със своето качество. Гърба на сауната е облицован с хималайски солни камъни, които създават ефект на солна стая, позволявайки ни да се възползваме от ползите, които ни дава тя. Халотерапията или така наречената солна терапия се използва за лечението на много заболявания. Сауната разполага с LCD контролен панел, с помощта на който лесно и безпроблемно да управлявате различните й функции. Добавете изтънчен и изключително полезен елемент към интериора на Вашия дом със сауна "Кристин" ICL 402.

Сауна Кристин ICL 402 - Inter Ceramic

Размери: 100х110х210см

  • Изработена от висококачествена канадска ела / лак
  • Прозрачно стъкло
  • Отоплителна печка Harvia
  • LCD контролен панел
  • Кислороден йонизатор
  • Вътрешно осветление
  • Вентилационен отвор
  • Пясъчен часовник
  • Хигрометър
  • Гръб, облицован в солни камъни

В сауната се влиза задължително гол и с чисто тяло. Продължителността на сеансите в сауната се установяват постепенно. Това е строго индивидуално, така че започнете със стоене от по 3-4 минути и постепенно увеличавайте времето. Нормално престоят в сауната е около 10-15 минути за първо влизане, 8-10 за второ и 5-10 за трето. Трябва да знаете също, че сауната изисква време. Обикновено сеансите продължават от час до час и половина със задължителни междинни почивки от по 10 минути между отделните влизания. 

Доказано е, че "шоковото" поливане със студена или хладка вода веднага след излизане от сауната успокоява нервната система и има невероятно благоприятен ефект върху цялата сърдечно-съдова система. Комбинирана с фитнес или аеробика, тя е чудесно средство за пречистване на организма.

Гаранция: 2 години
Производител: Inter Ceramic, Китай

Сауна Кристин ICL 402 - Inter Ceramic (-10%)

Сауна Кристин ICL 402 - Inter Ceramic (-10%)

Сауна Кристин ICL 402 - Inter Ceramic (-10%)

* Сауни цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 24.08.2023 до 22.09.2023

Изпратете запитване

Изпрати съобщение

Гаранция за най-изгодна цена

Магазини Баня Стил ви гарантират най-изгодна цена, ако видите по-ниска цена моля използвайте формата за най-изгодна цена по долу и ние ще ви изпратим нашата по-добра оферта.

Изпрати съобщение


Предимствата които получавате при покупка от магазини Баня Стил

- Дванадесет магазина с високо квалифициран персонал, който ще ви помогне да направите най-добрият за вас избор
- Гаранция за най-изгодна цена, така вие нашите клиенти няма да губите време да търсите на други места
- Най-голямото разнообразие от продукти
- Безплатен транспорт за София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Хасково (при поръчка над 200лв.) и преференциални цени за цяла България, за да не плащате допълнително за доставката на вашата стока