Услуги

  • ПРОЕКТИРАНЕ

Магазини БАНЯ СТИЛ Ви предлагат безплатно изготвяне на 3D проекти за баня, които ще Ви позволят да визуализирате своята мечтана баня, използвайки услугата индивидуално проектиране. При заявка на проект се заплаща 50лв капаро, което впоследствие се приспада в пълния си размер от стойността на продуктите, които желаете да закупите, каквито и да са те. Разбира се, изготвеният проект може да бъде променян спрямо Вашите желания за бъдещата Ви баня. По този начин безплатният проект Ви дава възможност да видите своята баня, така както си я представяте.

  • МАЙСТОР ВиК

Магазини БАНЯ СТИЛ София Ви предлага опитни майстори за ВиК, за да смените старата канализация, да промените настоящата или да монтирате санитарна керамика, смесителни батерии и други - бързо, лесно и сигурно.

  • МАЙСТОР ЗА ЛЕПЕНЕ НА ПЛОЧКИ

Магазини БАНЯ СТИЛ София Ви предлага опитни майстори за полагане на фаянс и гранитогрес - отлично изпълнение, работа с качествени материали и завършване в срок на достъпни цени.

  • МОНТАЖ НА ДУШ КАБИНИ И ПАРАВАНИ
Магазини БАНЯ СТИЛ предлага на всички свои клиенти услугата монтаж на душ кабини и паравани. Нашите квалифицирани специалисти ще извършат монтажа с нужния професионализъм и внимание към детайла. Цената за извършване на услугата се изготвя по индивидуална оферта от екипа монтажници, като тя зависи от спецификата и вида на душ кабината.