Плочки за баня Arts
Плочки за баня Arts
Плочки за баня Arts

Баня Стил - обзавеждане за баня

Ние от екипа на магазини БАНЯ СТИЛ Ви приветстваме с добре дошли на страниците на нашия сайт.
Надяваме се тук да откриете разнообразието от обзавеждане за баня, което търсите.
Подготвили сме ви стенни плочки за баня, подови плочки, гранитогрес, фаянс и теракота, облицовъчни плочки от испански, италиански, полски фабрики. С безплатните 3D проекти, които предлагаме ще направим избора Ви по-лесен. Не е случаен нашия избор на тези фабрики - това са страните, прославили се с най-голямо и качествено производство на фаянсови плочи, теракот и гранитогресни настилки. При нас ще откриете и голям набор от смесители за баня, душ кабини, вани и аксесоари - всичко за пълното обзавеждане и ремонта на Вашата баня. Ще разпознаете много български и европейски марки санитарен фаянс - моноблоци, висящи тоалетни чинии, бидета, мивки на различни производители, с широк диапазон от цени, за да може всеки да намери при нас това, което търси. Тук ще се информирате за актуалните цени на различни по дизайн мебели за баня от PVC - водоустойчиви или мебели за баня от MDF - влагоустойчиви и ще се изненадате от качеството и бързината, които Ви предлагаме за мебели, изработени по поръчка.
За Вас нашите проектанти изготвят индивидуални, безплатни 3D проекти с цялостно обзавеждане за баня, точно такова, каквото сте го избрали, за да е уникална Вашата баня.
Ако още не сте намерили това, което търсите, то посетете магазини Баня Стил в София на адреси: Бул. Черни Връх 102Д, Младост 4, Околовръстен път 265 (в сградата на Технополис); кв. Люлин, бул. д-р Петър Дертлиев 70; кв. Манастирски ливади, бул. България 88; кв. Зона Б-19, бул. Александър Стамболийски 163. Магазини Баня Стил ще откриете и в градовете: Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Шумен и Велико Търново. Там ще Ви посрещнат с усмивка нашите продавач-консултанти, ще Ви изслушат и ще Ви помогнат да изберете най-добрия вариант качество - цена, за да имате банята такава, каквато Вие си я представяте.
Поддържането на големи количества складова наличност ще улесни пазаруването Ви при нас.
И ако все пак не сте намерили продукта, който търсите, то знайте, че при нас няма всичко, а само качествени продукти.
Заповядайте, очакваме Ви, Вас и Вашите идеи.

С уважение:
Екипа на БАНЯ СТИЛ