Гранитогрес Mare di Sabbia - Ape Ceramica (-17%)

промо
Гранитогрес Mare di Sabbia - Ape Ceramica (-17%)

Ape Ceramica68.70 лв.

Информация за продукт

Луксозен гранитогрес

Mare di Sabbia Greige Matt Rect
Mare di Sabbia Greige Matt Rect 60x120 см
82.79лв.68.70лв.
кв.м.

APE Ceramica е един от водещите производители на продукти за баня в целия свят, която непрекъснато разширява своята продуктова гама. В каталога си компанията има повече от 4000 продукта, разработени с цел да отговарят на спецификата на всеки отделен пазар по отношение на естетика и функционалност. Това е израз и на водещата идея на APE Ceramica в отношението на компанията към клиента - стремежът да предостави цялата възможна помощ при избора на продукти. Отличителна черта на компанията APE Ceramica е поддържането на постоянна складова наличност, разположена на площ 1 200 000 m² и на 1 600 000 различни видове плочки,сред които всеки може да намери предпочитания дизайн и вид.

Калиброван гранитогрес Mare di Sabbia разкрива стилен и модерен дизайн, който ще създаде усещане за елегантна атмосфера. Плочките притежават матирана повърхност, която не позволява подхлъзване при намокряне. Серията се предлага в калиброван вариант, което ще намали значително необходимото количество фугираща смес. Заложете на стил и красота с калиброван гранитогрес Mare di Sabbia.

Калиброван гранитогрес 60x120 см

Дебелина: 11.3 мм
Модели: Mare di Sabbia Greige Matt Rect - 82.79 лв/кв.м Промо цена - 68.70 лв/кв.м

Производител: APE Ceramica, Испания

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 26.05.2021 до 24.06.2021

Изпратете запитване

Изпрати съобщение