Калиброван гранитогрес Persian Onix - Ape Ceramica

Калиброван гранитогрес Persian Onix - Ape Ceramica

Ape Ceramica124.80 лв.

Информация за продукт

Гранитогрес

Persian Onix Polished Rect
Persian Onix Polished Rect 60x120см
124.80лв.
кв.м.

APE Ceramica е един от водещите производители на продукти за баня в целия свят, която непрекъснато разширява своята продуктова гама. В каталога си компанията има повече от 4000 продукта, разработени с цел да отговарят на спецификата на всеки отделен пазар по отношение на естетика и функционалност. Това е израз и на водещата идея на APE Ceramica в отношението на компанията към клиента - стремежът да предостави цялата възможна помощ при избора на продукти. Отличителна черта на компанията APE Ceramica е поддържането на постоянна складова наличност, разположена на площ 1 200 000 m² и на 1 600 000 различни видове плочки, сред които всеки може да намери предпочитания дизайн и вид.

Калиброван гранитогрес Persian Onix виртуозно пресъздава естествената красота и цветова тоналност на естествената мраморна повърхност. Нежните ивици, шарещи по повърхността на плочките, придават дълбочина на разцветката и автентичност на илюзията за естествен мрамор. Чудесната и елегантна мраморна текстура на гранитогрес Persian Onix му придава уникален и изтънчен стил, който се вписва с лекота в интериора на всяко мокро помещение. Полираната повърхност на плочките им придава елегантност и изящество и гарантира винаги да привлича погледите към тях. Много важно предимство на полирания завършек е, че не задържа петна и мръсотия, а почистването е изключително лесно и бързо. Плавно преливащите се нюанси по повърхността на плочките говорят за огромно внимание, отделено при изработката на продукта. Серия Persian Onix е калибрована, което означава, че при самото полагане на плочките, те се нуждаят от минимално количество фуга. Калиброван гранитогрес Persian Onix е свежо и вдъхновяващо предложение за един зашеметяващ интериорен дизайн.

Калиброван гранитогрес 60х120см

Дебелина: 10.8 мм
Модели: Persian Onix Polished Rect - 124.80 лв/кв.м

Производител: Ape Ceramica, Испания* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение