Калиброван гранитогрес Quebec - Ape Ceramica

Калиброван гранитогрес Quebec - Ape Ceramica

Ape Ceramica74.50 лв.

Информация за продукт

Гранитогрес

Quebec Gris Rect
Quebec Gris Rect 20x120см
74.50лв.
кв.м.
Quebec Haya Rect
Quebec Haya Rect 20x120см
74.50лв.
кв.м.
Quebec Natural Rect
Quebec Natural Rect 20x120см
74.50лв.
кв.м.

APE Ceramica е един от водещите производители на продукти за баня в целия свят, която непрекъснато разширява своята продуктова гама. В каталога си компанията има повече от 4000 продукта, разработени с цел да отговарят на спецификата на всеки отделен пазар по отношение на естетика и функционалност. Това е израз и на водещата идея на APE Ceramica в отношението на компанията към клиента - стремежът да предостави цялата възможна помощ при избора на продукти. Отличителна черта на компанията APE Ceramica е поддържането на постоянна складова наличност, разположена на площ 1 200 000 m² и на 1 600 000 различни видове плочки, сред които всеки може да намери предпочитания дизайн и вид.

Калиброван гранитогрес Quebec пресъздава изцяло красотата на природата и уюта на алпийската дървесина. Браздите по-повърхността на Quebec му придават 3Д ефект и дълбочина на цветовете. Kласическата красота на естественото дърво дава усещане за топлина и уют, давайки естествен стил на помещението.  Матираната повърхност на гранитогрес Quebec създава лека грапавина, която предпазва от подхлъзвания и неприятни инциденти, правейки го подходящ за полагане дори в баня, кухня или коридор. Освен изтънчената си визия Quebec се отличава и с добрите си технически характеристики, като здравина и устойчивост на високи механични натоварвания, които го правят идеален избор за полагане в офиси, бизнес сгради и хотели, където ще допълни цялостния дизайн на помещението. Плочките са калибровани, което значи, че при полагането им се изисква минимално количество фуга. Калиброван гранитогрес Quebec е истинско произведение на изкуството, което ще Ви пренесе в изцяло нов свят, изпълнен с красота и елегантност.

Калиброван гранитогрес 20х120см

Дебелина: 10 мм
Модели: Quebec Gris Rect, Quebec Haya Rect, Quebec Natural Rect - 74.50 лв/кв.м

Производител: Ape Ceramica, Испания


* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение