Калиброван полиран гранитогрес Crystal - Ape Ceramica

Калиброван полиран гранитогрес Crystal - Ape Ceramica

Ape Ceramica105.37 лв.

Информация за продукт

Луксозен гранитогрес

Crysral White Polished Rect.
Crysral White Polished Rect. 75x75 см
105.37лв.
кв.м.

APE Ceramica е един от водещите производители на продукти за баня в целия свят, която непрекъснато разширява своята продуктова гама. В каталога си компанията има повече от 4000 продукта, разработени с цел да отговарят на спецификата на всеки отделен пазар по отношение на естетика и функционалност. Това е израз и на водещата идея на APE Ceramica в отношението на компанията към клиента - стремежът да предостави цялата възможна помощ при избора на продукти. Отличителна черта на компанията APE Ceramica е поддържането на постоянна складова наличност, разположена на площ 1 200 000 m² и на 1 600 000 различни видове плочки,сред които всеки може да намери предпочитания дизайн и вид.

Калиброван полиран гранитогрес Crystal разкрива красива гладка повърхност, която отразява светлината и по този начин засилва елегантната визия на плочките. Те предлагат лесно и бързо почистване, а белият цвят позволява всякакви комбинации и съчетаване. Плочките от серията се предлагат в калиброван вариант. Те са изрязани с изключителна прецизност и това ще наложи използването на по-малко количество фугираща смес. Преобразете помещението с калиброван полиран гранитогрес Crystal.

Калиброван гранитогрес 75x75 см

Дебелина: 10.8 мм
Модели: Crysral White Polished Rect. - 105.37 лв/кв.м

Производител: APE Ceramica, Испания

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение