Калиброван гранитогрес Mineral Greige - Ariana Ceramica

Калиброван гранитогрес Mineral Greige - Ariana Ceramica


69.90 лв.

Информация за продукт

Луксозен гранитогрес

Mineral Greige
Mineral Greige 120x240см
69.90лв.
кв.м.

Ariana Ceramica Italiana е съсредоточена в производството на на елегантни и иновативни керамични и порцеланови плочки, чиято основна цел е да създадат усещане за класа и изящество в потребителите. Продуктите на Ariana Ceramica Italiana са идеален избор както за дома, така и за обществени места, хотели и офиси. С впечатляващите си имитации на дърво, каменна повърхност, мрамор и дори кожа или плат, Ariana Ceramica Italiana предлага на своите клиенти не само разнообразие, но и възможност за създаването на истински шедьовър у дома или в офиса.

Калиброван гранитогрес Mineral Greige е идеалното решение за всяко помещение. Той е с изчистен дизайн, пасващ на всякакви интериори и декори. Гранитогрес Mineral Greige е представен в стилен сив нюанс, който ще внесе усещане за стил и елегантност във всяко помещение. Прекрасната имитация на камък ще създаде чувство на комфорт и естественост. Гранитогрес Mineral Greige е II-ро качество.

Калиброван гранитогрес Mineral Greige - Ariana Ceramica - Commercial к-во

Гранитогрес 120x240 см

Модели: Mineral Greige - 69.90 лв/кв.м

Забележка: Минималното количество за покупка е 2.88 кв.м или кратно на това.

Производител: Ariana Ceramica Italiana, Италия

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение