Гранитогрес серия Teknostone - Ariostea (-31%)

промо
Гранитогрес серия Teknostone - Ariostea (-31%)

Ariostea93.70 лв.

Информация за продукт

Гранитогрес

Teknostone Light Grey Naturale Rtt.
Teknostone Light Grey Naturale Rtt. 60x120см
136.30лв.93.70лв.
кв.м.
Teknostone Smoke Naturale Rtt.
Teknostone Smoke Naturale Rtt. 60x120см
136.30лв.93.70лв.
кв.м.

Ultra Ariostea Hightech е патентованата технология за производство на гранитогрес на Ariostea. Ultra технологията е новият индустриален стандарт за дизайнерите и за всички проекти, в които именно размерите правят разликата. Благодарение на 6 мм дебелина на плочката, Ultra осигурява лекота и здравина във всичките си приложения, дори и в тези, в които никога не бихте си представили. Ultra технологията предлага несравнима гъвкавост и свобода да се даде конкретна форма на всяка една идея, без тя да бъде окована в точен размер.
За да бъдат още по - гъвкави и лесно приложими в различни проeкти и идеи, плочките с Ultra технология на Ariostea се предлагат в голямо разнообразие от нестандартно големи размери: 320х150, 300х100, 320х160 см с дебелина 6 мм, които са подходящи за облицоване както на всякакви помещения, така и на фасади на сгради и са една наистина добра алтернатива пред използването на естествен камък.

Гранитогрес серия Teknostone - Ariostea

Гранитогрес серия Teknostone е реалистична имитация на каменна повърхност. Плочките от тази серия са калибровани и се предлагат в Naturale (матиран) завършек.

Калиброван гранитогрес 60х120 см

Дебелина: 8 мм
Модели: Teknostone Light Grey Naturale Rtt., Teknostone Smoke Naturale Rtt.

Производител: Ariostea, Италия

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 25.04.2021 до 25.05.2021

Изпратете запитване

Изпрати съобщение