Гранитогрес Marmi Classici Arabescato Classico - Ariostea (-43%)

промо
Гранитогрес Marmi Classici Arabescato Classico - Ariostea (-43%)

Ariostea119.00 лв.

Информация за продукт

Гранитогрес

Arabescato Classico Lucidato
Arabescato Classico Lucidato 60х120см
210.00лв.119.00лв.
кв.м.

Ultra Ariostea Hightech е патентованата технология за производство на гранитогрес на Ariostea. Ultra технологията е новият индустриален стандарт за дизайнерите и за всички проекти, в които именно размерите правят разликата. Благодарение на 6 мм дебелина на плочката, Ultra осигурява лекота и здравина във всичките си приложения, дори и в тези, в които никога не бихте си представили. Ultra технологията предлага несравнима гъвкавост и свобода да се даде конкретна форма на всяка една идея, без тя да бъде окована в точен размер.
За да бъдат още по - гъвкави и лесно приложими в различни проeкти и идеи, плочките с Ultra технология на Ariostea се предлагат в голямо разнообразие от нестандартно големи размери: 320х150, 300х100, 320х160 см с дебелина 6 мм, които са подходящи за облицоване както на всякакви помещения, така и на фасади на сгради и са една наистина добра алтернатива пред използването на естествен камък.

Гранитогрес серия Arabescato Statuario e от Marmi Classici колекцията на Ariostea в имитация на красив мрамор. Плочките от тази серия са калибровани и се предлагат в Lucidato (гланциран) зарършек.

Калиброван гранитогрес 60х120 см

Дебелина: 6 мм
Модели: Arabescato Classico Lucidato

Производител: Ariostea, Италия


 

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 26.05.2021 до 24.06.2021

Изпратете запитване

Изпрати съобщение