Гранитогрес Teknostone Light Grey - Ariostea

промо
Гранитогрес Teknostone Light Grey - Ariostea

Ariostea119.00 лв.

Информация за продукт

Луксозен гранитогрес

Teknostone Light Grey
Teknostone Light Grey 100x300см
192.90лв.119.00лв.
кв.м.

Ultra Ariostea Hightech е патентованата технология за производство на гранитогрес на Ariostea. Ultra технологията е новият индустриален стандарт за дизайнерите и за всички проекти, в които именно размерите правят разликата. Благодарение на 6 мм дебелина на плочката, Ultra осигурява лекота и здравина във всичките си приложения, дори и в тези, в които никога не бихте си представили. Ultra технологията предлага несравнима гъвкавост и свобода да се даде конкретна форма на всяка една идея, без тя да бъде окована в точен размер.

Гранитогрес Teknostone Light Grey предлага стилен и внушителен дизайн, който ще внесе строгост в помещението. Плочките от серията са представени в елегантен и семпъл дизайн, който с лекота може да се съчетава с различни видове мебелировка, създавайки завършен вид на помещението. Светлите тонове на плочките са чудесно решение за по-малки и мрачни помещения, където ще внесат визуално усещане за повече пространство и светлина. Гранитогрес Teknostone Light Grey е с матов завършек, който създава лека грапавина по повърхността на плочките, предпазвайки от нежелани подхлъзвания и инциденти. Преобразете дома си с помощта на Гранитогрес Teknostone Light Grey.

Гранитогрес Teknostone Light Grey 100x300 см

Дебелина: 6 мм
Модели: Teknostone Light Grey - 192.90 лв/кв.м Промо цена - 119.00 лв/кв.м

Забележка: Минималното количество за покупка е 3.00 кв.м или кратно на това.

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 24.02.2021 до 25.03.2021

Изпратете запитване

Изпрати съобщение