x

Матиран калиброван гранитогрес Statuario Classico Matte - Ariostea

промо
Матиран калиброван гранитогрес Statuario Classico Matte - Ariostea

Ariostea49.90 лв.

Информация за продукт

Гранитогрес

Statuario Classico Matte
Statuario Classico Matte 60х120см
49.90лв.
кв.м.

Ariostea е лидер в производството на гранитогрес. Със своята Ultra Ariostea Hightech патентована технология, брандът въвежда нов индустриален стандарт за проектите на всички дизайнери, в който размерите определно имат значение! Открийте разликата с плочки с дебелина едва 6 или 8 мм и големи размери, които са подходящи за облицоване не само на помещения, но и на фасади на сгради и са една блестяща алтернатива пред използване на естествен камък.

Гранитогрес Statuario Classico Matte е прекрасен избор за всеки, който се нуждае от стил, елегантност и класа в дома си. Изящната имитация на мрамор, превръща гранитогрес Statuario Classico Matte в истинско произведение на изкуството, което ще преобрази изцяло дома Ви. Гранитогрес Statuario Classico Matte e първо качество. Вдъхнете нов живот на помещенията у дома с гранитогрес Statuario Classico Matte.

Матиран калиброван гранитогрес Statuario Classico Matte - Ariostea

Размери: 60х120 см
Дебелина на плочката: 8 мм
Модел: Statuario Classico Matte - 49.90 лв/кв.м 

Луксозен гранитогрес Statuario Classico Matte е изящна интерпретация на мраморна повърхност в млечнобяла разцветка. Плочките от серията са с ралична шарка и клиентът няма право да избира. Statuario Classico Matte е с матирана повърхност, която му придава здравина и устойчивост.

Производител: Ariostea, Италия

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 25.07.2019 до 23.08.2019

Изпратете запитване

Изпрати съобщение