Калиброван гранитогрес Arbor - Atlas Concorde

промо
Калиброван гранитогрес Arbor - Atlas Concorde


70.60 лв.

Информация за продукт

Луксозен гранитогрес

Arbor Natural Rect.
Arbor Natural Rect. 15x90см
129.60лв.70.60лв.
кв.м.
Arbor Cognac Rect.
Arbor Cognac Rect. 15x90см
129.60лв.70.60лв.
кв.м.
Arbor Tobacco Rect.
Arbor Tobacco Rect. 15x90см
129.60лв.70.60лв.
кв.м.

Atlas Condorce e основана през 1969г. във Фиорано Моденезе, Италия. В продължение на 50 години тя е ангажирана всеки ден да надгражда себе си и да пише нови страници от тази прекрасна история. Atlas Concorde e една от най-важните и утвърдени фирми в изработката на керамични плочки. Компанията е специалист в проектирането и създаването на най-добрите естетически и технологични решения за подови и стенни плочки. Една от основните цели на Atlas Concorde, e продуктите да отговарят на всеки стил и да са лесно приложими в жилищни, търговски и обществени архитектури. Всеки един продукт е изработен с огромно внимание и отношение към качеството и гарантира за своите добри технически характеристики. Atlas Concorde продължава да усъвършенства своите колекции, с цел да удовлетвори нуждите на своите потребители.

Калиброван гранитогрес Arbor е вдъхновен от красотата и изяществото на естествената дървесна повърхност, пресъздавайки я по модерен и изтънчен начин. Серията е представена от три модела в различни нюанси, с които ще създадете перфектния завършек в помещението. Калиброван гранитогрес Arbor е с матов завършек, който създава лека грапавина по повърхността на плочките, предпазвайки от подхлъзвания и нежелани инциденти. Плочките са обагрени с множество по-тъмни бразди, който създават дълбочина на разцветката и невероятен 3D ефект. Преобразете дома си с помощта на калиброван гранитогрес Arbor.

Гранитогрес Arbor 15x90см

Дебелина: 9 мм
Модели: Arbor Natural Rect., Arbor Cognac Rect., Arbor Tobacco Rect. - 129.60 лв/кв.м Промо цена: 70.60 лв/кв.м

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 26.03.2021 до 24.04.2021

Изпратете запитване

Изпрати съобщение