Калиброван гранитогрес Flux - Atlas Concorde (-28%)

промо
Калиброван гранитогрес Flux - Atlas Concorde (-28%)


50.90 лв.

Информация за продукт

Гранитогрес

Flux Bone
Flux Bone 60x60см
73.38лв.50.90лв.
кв.м.
Flux Sand
Flux Sand 60x60см
71.03лв.50.90лв.
кв.м.

Atlas Condorce e основана през 1969г. във Фиорано Моденезе, Италия. В продължение на 50 години тя е ангажирана всеки ден да надгражда себе си и да пише нови страници от тази прекрасна история. Atlas Concorde e една от най-важните и утвърдени фирми в изработката на керамични плочки. Компанията е специалист в проектирането и създаването на най-добрите естетически и технологични решения за подови и стенни плочки. Една от основните цели на Atlas Concorde, e продуктите да отговарят на всеки стил и да са лесно приложими в жилищни, търговски и обществени архитектури. Всеки един продукт е изработен с огромно внимание и отношение към качеството и гарантира за своите добри технически характеристики. Atlas Concorde продължава да усъвършенства своите колекции, с цел да удовлетвори нуждите на своите потребители.

Гранитогрес Flux вдъхновява с елегантите цвтове на пясък и слонова кост. Благодарение на изчистената си визия, плочките от тази серия ще се впишат идеално във всяко едно помещение и ще му придадът стилен и свеж изглед. Цветовете са в светли тонове, което ще отвори допълнително пространство в дома Ви. Матираната повърхност на моделите допринася за автентичността на разцветките и ги кара да оживеят.

Калиброван гранитогрес Flux - Atlas Concorde

Модели: Flux Bone - 73.38 лв/кв.м Промо цена: 50.90 лв/кв.м
            
   Flux Sand - 71.03 лв/кв.м Промо цена: 50.90 лв/кв.м

Размер: 60x60 см

Производител: Atlas Concorde, Италия

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 26.05.2021 до 24.06.2021

Изпратете запитване

Изпрати съобщение