Калиброван гранитогрес Vik Grey - Atlas Concorde (-25%)

промо
Калиброван гранитогрес Vik Grey - Atlas Concorde (-25%)


54.90 лв.

Информация за продукт

Гранитогрес

Vik Grey
Vik Grey 22.5x90см
72.90лв.54.90лв.
кв.м.

Atlas Condorce e основана през 1969г. във Фиорано Моденезе, Италия. В продължение на 50 години тя е ангажирана всеки ден да надгражда себе си и да пише нови страници от тази прекрасна история. Atlas Concorde e една от най-важните и утвърдени фирми в изработката на керамични плочки. Компанията е специалист в проектирането и създаването на най-добрите естетически и технологични решения за подови и стенни плочки. Една от основните цели на Atlas Concorde, e продуктите да отговарят на всеки стил и да са лесно приложими в жилищни, търговски и обществени архитектури. Всеки един продукт е изработен с огромно внимание и отношение към качеството и гарантира за своите добри технически характеристики. Atlas Concorde продължава да усъвършенства своите колекции, с цел да удовлетвори нуждите на своите потребители.

Гранитогрес Vik Grey разкрива стилната и елегантна визия на естествената дървесина и е представен в типичните за нея разцветки и нюанси, които ще внесат уют и изисканост във всяко едно помещение. Вдъхнете на жилището или офиса си елегантност, свежест и изцяло нов живот с помощта на Vik.

Калиброван гранитогрес Vik Grey

Модели: Vik Grey - 72.90 лв/кв.м Промо цена: 54.90 лв/кв.м

Размер: 22.5x90 см

Производител: Atlas Concorde, Италия

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 26.05.2021 до 24.06.2021

Изпратете запитване

Изпрати съобщение