Калиброван луксозен гранитогрес Nexside - Baldocer

промо
Калиброван луксозен гранитогрес Nexside - Baldocer

Baldocer210.00 лв.

Информация за продукт

Луксозен гранитогрес

Nexside
Nexside 120х260см
210.00лв.
кв.м.

Baldocer e символ на класа, стил и качество. Епитети, заслужени с дълги години, прекарани в усъвършенстване на своите продукти и създаването на колекции, които вдъхновяват и могат да Ви накарат да мечтаете за един по-стилен и елегантен свят. От своето създаване компанията се стреми да инвестира в бъдещето, изработвайки иновативни, качествени и стилни продукти. Baldocer предлага серии, които са вдъхновени от различни култури и стилове. Моделите обхващат както класическите, така и съвременните тендеции в интериорния дизайн. Фирмата предлага висококачествени продукти за подова и стенна облицовка, които съчетават естетика и практичност. При създаването на продуктовата гама, компанията обръща огромно внимание към детайлите на дизайна и качеството на изработка. Baldocer завладява световния пазар с творчество и естетика.

Калиброван гранитогрес Nexside е идеален за внасяне на елегантност, изящество и класа във всяко помещение. Той е истински символ за изисканост и стил. Красивите и нежни шарки, които се спускат по полираната повърхност на плочките, говорят за огромното внимание, отделено при производството им. Всеки един детайл е перфектен и представя една стилна, модерна и дори дръзка визия. Гранитогрес Nexside е калиброван, което значи, че при полагането му не се изисква голямо количество, спомагайки за създаването на една непрекъсната "картина" от цветове и шарки. Превърнете дома или офиса си в истинско произведение на изкуството с гранитогрес Nexside.

Калиброван луксозен гранитогрес Nexside - Baldocer

Размери: 120х260 см

Модели: Nexside - 210.00 лв/кв.м

Забележка: Минималното количество за покупка е 3.12 кв.м или кратно на това.

Производител: Baldocer, Испания


* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 26.03.2020 до 24.04.2020

Изпратете запитване

Изпрати съобщение