Луксозен гранитогрес Natura Ulivo - Cerdisa Ceramiche

промо
Луксозен гранитогрес Natura Ulivo - Cerdisa Ceramiche


33.90 лв.

Информация за продукт

Луксозен гранитогрес

Natura Ulivo
Natura Ulivo 13x80см
33.90лв.
кв.м.

Cerdisa Ceramiche е италианска компания, създадена през 1959 година. Фирмата започва своята дейност като производител на керамика от бяла глина, а впоследствие разширява своя асортимент, въвеждайки модерни технологии на проиводство. Стремеж на компанията е да предостави на клиентите свой собствен разпознаваем стил, който отличава марката от множеството подобни стоки на пазара. Cerdisa Ceramiche е сертифицирана по UNI EN ISO 9001 и в същото време е част от американската асоциация Green Building Council (USGBC), която се занимава с регулацията на строежа на сгради през LEED ® - Leadership in Energy and Environmental Design (лидерство в енергийния и екологичен дизайн).

Луксозен гранитогрес Natura Ulivo е прекрасно решение да внесете усещане за стил и елегантност във Вашия дом. Красивата имитация на естествен дървесен материал ще придаде уют и модерна визия в помещението Ви. Матираната повърхност на гранитогреса му придава здравина и устойчивост при натоварвания. Naturo Ulivo е подходящ за полагане както в дома, така и в обществени помещения като офиси, банки, галерии, магазини и други. Създайте луксозна атмосфера във Вашия дом с гранитогрес Natura Ulivo.

Луксозен гранитогрес Natura Ulivo - Commercial к-во

Размери: 13x80см

Модели: Natura Ulivo - 33.90 лв/кв.м

Производител: Cerdisa Ceramiche, Италия

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.
* Офертата е валидна от 24.02.2021 до 25.03.2021

Изпратете запитване

Изпрати съобщение