Луксозен гранитогрес Acadia - Cifre

Луксозен гранитогрес Acadia - Cifre

Cifre69.10 лв.

Информация за продукт

Гранитогрес

 Acadia Perla
Acadia Perla 25x150см
69.10лв.
кв.м.
Acadia Roble
Acadia Roble 25x150см
69.10лв.
кв.м.
 Acadia Nogal
Acadia Nogal 25x150см
69.10лв.
кв.м.

Cifre Group е една от водещите испански бизнес групи с над 30-годишен опит в производството на плочки и гранитогрес. Днес Cifre разполага с 4 големи производствени фабрики, като всяка една е специализирана в производството на специфичен вид продукт и формат. На база дългогодишния си опит и стремежа си в непрекъснато развитие и следене на най - новите тенденции, Cifre Group се нарежда сред едни от най - известните и доказали се на пазара производители, като един лесно разпознаваем и висококачествен бранд в производството на гранитогрес, фаянс и теракота.

Луксозен гранитогрес Acadia е вдъхновен от красотата и изяществото на естествената дървесна повърхност, пресъздавайки я по модерен и стилен начин. Серията предлага три модела в светли и тъмни нюанси, благодарение на които да създадете неповторим и внушителен интериор във Вашия дом. Луксозен гранитогрес Acadia е с матов завършек, който създава лека грапавина по повърхността на плочките, предпазвайки от подхлъзване и нежелани инциденти. Освен красивия си дизайн, плочките от серията предлагат чудесни технически характеристики, който позволяват поставянето им както в дома, така и в обществени помещения като офиси, хотели и бизнес сгради.

Луксозен гранитогрес Acadia 25x150см

Дебелина: 11 мм
Модели: Acadia Perla, Acadia Roble, Acadia Nogala - 69.10 лв/кв.м

Производител: Cifre, Испания

 

* Луксозен гранитогрес цени
Цените се обновяват ежеседмично. Възможно е несъответствие с цените в магазини Баня Стил.
Промоционалните оферти са валидни до указания в съответния продукт срок или до изчерпване на промоционалните количества.

Изпратете запитване

Изпрати съобщение